Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így most mennyire ciki?
18 éves vagyok és még nem volt barátnőm. (Tehát még szűz vagyok). Ezt ugyan még el lehet "nézni". De ez még nem elég, én még sohasem csókolóztam, még egy ujjal sem nyúltam még hozzá egy lányhoz sem. Na ez, mennyire ciki?
Nem vagyok b*uzi meg ilyenek. Szeretnék ismerkedni meg ilyenek, meg szeretnék már barátnőt. Pedig szerintem nem vagyok ronda. 176 cm/56 kiló, kék szem, sötét barna haj. Én egyszerűen nem merek ismerkedni, ennyi és akármit csinálok, nem tudom magam "megerőszakolni". Nem vagyok elég bátor, hogy ismerkedjek. Neten merek ismerkedni, de abból soha nem lett semmi. Így az utcán vagy tömegközlekedési eszközön vagy akárhol nem merek leszólítani egy lányt sem.
Szal mennyire ciki?
egyáltalán nem ciki.
én lány vagyok, de 21 évesen csókolóztam először. az akkori első barátomnak szintén én voltam az első és ő 23 éves volt.
szóval nem késtél le semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!