Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan jött ez a divat hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan jött ez a divat hogy mindenki edz és izmos akar lenni?

Figyelt kérdés
Egy pár éve még szinte ,,nagy szó" volt ha megkérdeztek hogy hova megyek és mondtam hogy edzeni. Akkor az ismerősi körömből se jártak sokan. Most meg boldog, boldogtalan, tizenévesektől a 60 évesig. Mindenki izmos akar lenni. Hogy lett ez ennyire trend? Meg az edző teremben pózolás air max-ben és rózsaszín szettben... De lehet velem van a baj ha én ezt közhelyes dolognak tartom. Bocsi ha rossz kategóriába írtam.

2014. okt. 23. 18:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Néha meg az a divat, hogy csak a gebe nyálgépek kellenek a nőknek, szóvalakkor mivan?
2014. okt. 23. 19:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nagyon jó dolog, hogy egyre több ember jön rá, milyen fontos az egészség, amihez hozzátartozik a mozgás is.
2014. okt. 23. 20:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
innen :D [link]
2014. okt. 23. 22:30
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat. :) Ment a zöld kezecske mindenkinek.

Furcsa egy téma ez. Szerintem nem mindegy mi motiválja az embert, az elvárás, a másoknak való megfelelés, vagy az egészség, vagy az, hogy van egy elképzelt testideál és azt akarja megvalósítani valaki.

Szerintem kevesebben vannak azok, akik az egészség megőrzése miatt mozognak vagy edzenek. Én azt látom a környezetemben, hogy túlerőltetik magukat, és tömik magukat ,,táppal" és minél gyorsabban csak legyen már izom.

2014. okt. 24. 17:09
 15/15 anonim ***** válasza:
A "taptól" nem lesz gyorsabban izom.
2014. okt. 24. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!