Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jött ez a divat hogy mindenki edz és izmos akar lenni?
1) Médiabefolyas
2) Tetszeni akarnak a csajoknak
3) Tetszeni akarnak maguknak
Meg persze vannak akik komolyan csinaljak,vannak akik szeretik es vannak a kerdesben leirt kis köcsoggyúrosok.
De szerintem jobb ez mintha megelegednenek egy csoffadt testtel.
én 6 éve mentem először konditerembe, hogy erősebb legyek.
nem divatból edzek.
és ez egy cseppet se divat. nézd meg a mai tinifiúk többségét...
23F
amúgy ebbe mi a közhelyes? vagy akkor a tanulás is közhelyes? a fogmosás is? és ez mind rossz?
egyél sünt.
Lehet, hogy újat mondok, de az izmos férfitest mindig is vonzó volt a nők számára, már a sumérok és az egyiptomiak is a maszkulinitás szimbólumának tartották a kidolgozott izmokat, szóval a "divat" jelzőt felejtsük el. Régebben, amikor még nem voltak konditermek ott volt a sufnitréning, a fahordás, meg a gerendán húzódzkodás nem új dolog, sőt, az 1800-as években külön fizettek az izmos férfiaknak, hogy járjanak egyetemre, na nem tanulni, hanem mint szemléltető eszköz az anatómia órákon.
Nagyon úgy érzem, hogy téged zavar ez a dolog, de ne haragudj, a testével mindenki azt tesz, amit akar.
Nyugodtan lepontozhattok,de elmondom az igazságot akkor is. :)
Szóval onnan,hogy a mai felszínes világban a nők többsége csak akkor hajlandó veled szóba állni,ha izmos vagy és helyes manapság.Na ezért kezdett el sok ember edzeni és izmosnak lenni,mert különben nincsen esélyük sem a nőknél.Tehát ez az egész a felszínes világ miatt jött létre,és nem holmi ókori buta magyarázatok miatt,meg ilyen jajj mindenki sportosabb és egészségesebb akar lenni címszó alatt,ne nevettessétek már ki magatokat,legbelül pontosan tudjátok,hogy nem ilyen felfogásúak az emberek manapság,és nem érdeklik őket ilyenek többségben.Szóval ne áltassuk se másokat,se magunkat ilyen hazugságokkal kérlek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!