Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én nem vagyok egy játszmázó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem vagyok egy játszmázó nő, de most mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal szakítottunk, mert azt mondta nem biztos az érzéseiben én pedig "túl sok" voltam neki, mármint hogy teljesen őszintén álltam a dolgokhoz és kimutattam, hogy nagyon szeretem (bár nem vagyok szerelmes, azt hiszem), nem úgy, hogy állandóan lógtam volna rajta vagy ilyesmi, csak normális mértékben, de neki még ez is sok volt, nem szokott hozzá, hogy rendesen bánjanak vele.

Azt mondta időt kér, egy jó darabig ne találkozzunk.

Ehhez tartottam magam, már majdnem két hete egyáltalán nem beszéltünk.

Erre ma írt egy sms-t, hogy millió csókot küld és hogy este felhív, hogy hogy vagyok.

Én nagyon szeretném vele megbeszélni, hogy most mi van és mivel úgyis a közelemben szokott lenni, fel szokott ugrani, és most is legszívesebben áthívnám, de nem akarom, hogy ezt megint "túl soknak" ítélje, hiszen most keresett először 2 hete, én meg rögtön ráugrok a lehetőségre. Sajnos nem értek ezekhez és félek, hogy ha a szívem szerint cselekszem, akkor elrontok mindent.

Szerintetek áthívjam vagy ne? Vagy ki fog derülni valahogy a telefonhívás alatt, hogy mit is akar.

2014. okt. 23. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd, hogy a hívás alatt kiderüljön ő mit akar. Inkább ő mondja ki, hogy át akar menni hozzád.

Vannak ilyen emberek, akik valamiért megrémülnek a túl sok jótól, ha érted. Szerintem idő kell neki, és ha tényleg szeret, keresni fog.

2014. okt. 23. 14:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá, hogy most mi lesz veletek a telefonhívás alatt. De ne támadd le! Csak egy idő után hozd fel. :)
2014. okt. 23. 14:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Annyira izgulok. :)
2014. okt. 23. 15:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!