Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzitek azt hogy egyedül vagytok és senkire nem számíthattok?
Figyelt kérdés
L2014. okt. 22. 23:26
11/17 anonim válasza:
Volt időszak, amikor nagyon össze voltam zuhanva, de volt olyan, aki segített, azóta a barátom és rá akkor is számíthatok, ha netán a kapcsolatunk tönkremenne, ezt ígérte és szerintem be is tartja. L
12/17 fahéjas Alien válasza:
Nem.- meg ezt a mentalitást se szeretem... eleve egyedül is teljesnek érzem magam, és ha épp szingli vagyok nem tudok ilyeneken vergődni, mivel nem lehetetlenség kialakítani egy párkapcsolatot, csak rá kell hangolódni.
Cselekedni kell, nem pedig virnyákolni.
13/17 anonim válasza:
#8! XDDDDDDD
Néha rám is rám tör ez az érzés, de olyankor jól feltekerem a zenéimet és két album után mar hajlandó vagyok élni. Minek bánkódással elbaszniaz időt? Valaki árulja már el?
14/17 anonim válasza:
Szerencsere nem, mert tudom, hogy a barataimra mindig szamithatok :))
15/17 anonim válasza:
Így érzem, de én boldogan élem meg. Egyedül is lehet sok mindent csinálni és csodálatos érzés, hogy magam oldom meg a problémáimat, nem szorulok másokra segítségére. :)
L
16/17 anonim válasza:
egyedül van mindenki,mert egyedül hal meg mindenki.
nem számíthatok csak a legjobbra,azaz magamra és ez több mint elég.
17/17 anonim válasza:
Fahéjas Alien, ilyen mogorva vagy, nem sok férfi fog veled virnyákolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!