Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez a felsőtest milyennek számít? (Kép)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Igazából az érdekelne, hogy számotokra ez már elfogadható alkat egy pasinál, vagy még kevés?
Azért szeretnék választ kapni, mert az utóbbi időben majdnem 10 kg-t fogytam, izmom nem sok volt, szinte nulla, inkább csak hasam, és számomra már ez is egy siker, hogy ezt el tudtam érni. Nem akarok body builder alkat lenni, sosem akartam, csak a véleményetekre lennék kíváncsi. :)
2014. okt. 22. 18:08
12/21 anonim válasza:
hát nagy kár, hogy nem akarsz felszedni egy kis izmot. Nekem ez nem tetszik. De másnap biztos igen.
22L
13/21 anonim válasza:
Nekem tetszik a felsőtested. Nem túl izmos, de nem is 'puhány'. Számomra pont jó :) A szőr meg különösen, nem szeretem, ha egy pasi tök szőrtelen a mellkasán.
15/21 A kérdező kommentje:
Én sem örülnék neki, ha szőrtelen lenne a mellkasom. Szerencsére azért nem vagyok bundás típus sem, a kezemen és a lábamon kívül kb ez az összes szőr. :D
2014. okt. 22. 19:05
16/21 anonim válasza:
Hozzám képest ez még egy nagy nulla:/
17/21 anonim válasza:
Jajj nhéány válaszoló nem azt kérdezte hogy mennyire izmosxd
amúgy nekem nem jön be. a nagyon izmosak se de ez se. a szőr meg pláne nem, számomra taszító a mellkason és a hónaljon de nagyon.
18/21 anonim válasza:
Nincs vele gond, pont jó, férfias test.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!