Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mennyire számít, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire számít, hogy egy lánynak milyen autója van?

Figyelt kérdés

Gondoltam felteszek már egy ilyen kérdést is, ne legyen olyan egyoldalú a dolog. :)

Nekem pl. BMW-m van, számít? :)

2014. okt. 22. 18:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Marhára nem érdekel.
2014. okt. 22. 18:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Engem olyan szinten érdekel, hogy mennyibe kerül, abból lejön, hogy nagyon jól keres, vagy vannak gazdag szülők akik elkényeztetik a lányukat ,és ebből ugye azaz első ítélete az embereknek, hogy a csajnak bizony vannak igényei amit egy átlag ember nem tudna megadni.
2014. okt. 22. 18:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálam jó pont! Autómániás vagyok és jókora pluszpont lenne, ha ilyennel közlekedhetnénk ha megyünk valahova együtt.

Persze nem ez alapján fogok párt választani és nem is kényszerből maradok vele..

2014. okt. 22. 18:47
 14/14 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat, tök jó, hogy mindenki ennyire normális.

most mondjam azt, hogy (kellemesen) meglepődtem? :)

2014. okt. 22. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!