Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire számít, hogy egy lánynak milyen autója van?
Figyelt kérdés
Gondoltam felteszek már egy ilyen kérdést is, ne legyen olyan egyoldalú a dolog. :)
Nekem pl. BMW-m van, számít? :)
2014. okt. 22. 18:05
1/14 anonim válasza:
Nagyívbe lesz arom mien az autója,ha egyáltalán van neki.
3/14 anonim válasza:
Van neked... :D
Nekem Trabantom van és akkor mi van?
23f
4/14 Buford Tannen válasza:
Nekem van egy 524-esem :)
5/14 A kérdező kommentje:
Z4
2014. okt. 22. 18:08
6/14 anonim válasza:
Semennyire. ;) Egyébként az én korosztályomban általában nincs is. :D
7/14 anonim válasza:
Semennyire nem számít. Ha kedvelem, meg szép, akkor kocsi nélkül is oké. Ha nem, akkor kocsival sem kell.
9/14 anonim válasza:
Nem számít, de azért a BMW jelent nálam egy pluszpontot, mert én is fan vagyok. :) Igaz, csak E36-os hármas, de 28-as, és egész jól rendberaktam.
10/14 anonim válasza:
És ehhez mit szóltok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__621..
20 éves a srác és 120 millás autója van...
Én kiégtem kissé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!