Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerettetek már bele olyan lányba, akinek a külseje egyántalán nem vonzott titeket?
Figyelt kérdés
De a belsö értékei, az emberi tulajdonságai igen, és emiatt egy idö után "megszépült" a szemetekben a másik?2014. okt. 22. 09:55
2/10 anonim válasza:
1-es vagyok.Azt kihagytam hogy jártam is vele.
3/10 anonim válasza:
közel álltam hozzá igen...második találkán már sokkal szebbnek láttam...
4/10 anonim válasza:
Bonyolult. De ha nem lenne pasija, akkor biztos össze akarnék jönni vele, annak ellenére, hogy kezdetben egyáltalán nem jött be külsőleg. Viszont mióta elkezdtünk többet beszélni, azóta már erotikus álmom is volt vele.
5/10 A kérdező kommentje:
Tehat ha aztmondta,hogy nem vagyok az esete,de sokat dumalunk,akkor meg lehet nala eselyem?:)
2014. okt. 22. 10:03
6/10 anonim válasza:
Olyan nem létezik hogy külsőre taszító emberbe szeretsz bele mert nincs szexualis vonzakm.
Ha a belseje miatt megszépül a szemedben az azt jelenti hogy mégse vagy taszító neki.
7/10 anonim válasza:
hát ha belsőre az ideálja vagy de külsőre nem attól szerintem még kialakulhat valami, mert megszeretheti a külső tulajdonságaidat is...
8/10 anonim válasza:
Igen, lehetséges jártam már így.
9/10 anonim válasza:
Attól hogy egy lány nem szép de a belső tulajdonságai megfognak még lehetünk nagyon jóban, meg barátok stb, de akkor sem tudnék járni vele.
Sajnos, vagy nem sajnos nekem akkor is kell egy kapcsolatba a lány szépsége iránti rajongás is. Nem tehetek róla, ilyen vagyok.
25/F
10/10 blazefire válasza:
Egek,én életemben nem éreztem nemi vágyat csúnya csaj irányába.Lehet velem van a gond.Valamennyire vonzónak kell lennie külsőre.Szerintem nincs hogy egy abszolút csúnyába szeretsz bele,hanem az van hogy az elején is tetszett már legalább egy kicsit a külseje.Aztán a belső tulajdoságai is besegítenek- de ettől a külső nagyon számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!