Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerettetek már bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerettetek már bele olyan lányba, akinek a külseje egyántalán nem vonzott titeket?

Figyelt kérdés
De a belsö értékei, az emberi tulajdonságai igen, és emiatt egy idö után "megszépült" a szemetekben a másik?
2014. okt. 22. 09:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen,szerettem bele.
2014. okt. 22. 09:56
 2/10 anonim ***** válasza:
1-es vagyok.Azt kihagytam hogy jártam is vele.
2014. okt. 22. 09:58
 3/10 anonim ***** válasza:
közel álltam hozzá igen...második találkán már sokkal szebbnek láttam...
2014. okt. 22. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Bonyolult. De ha nem lenne pasija, akkor biztos össze akarnék jönni vele, annak ellenére, hogy kezdetben egyáltalán nem jött be külsőleg. Viszont mióta elkezdtünk többet beszélni, azóta már erotikus álmom is volt vele.
2014. okt. 22. 10:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Tehat ha aztmondta,hogy nem vagyok az esete,de sokat dumalunk,akkor meg lehet nala eselyem?:)
2014. okt. 22. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Olyan nem létezik hogy külsőre taszító emberbe szeretsz bele mert nincs szexualis vonzakm.

Ha a belseje miatt megszépül a szemedben az azt jelenti hogy mégse vagy taszító neki.

2014. okt. 22. 10:42
 7/10 anonim ***** válasza:
hát ha belsőre az ideálja vagy de külsőre nem attól szerintem még kialakulhat valami, mert megszeretheti a külső tulajdonságaidat is...
2014. okt. 22. 10:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges jártam már így.
2014. okt. 22. 11:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Attól hogy egy lány nem szép de a belső tulajdonságai megfognak még lehetünk nagyon jóban, meg barátok stb, de akkor sem tudnék járni vele.

Sajnos, vagy nem sajnos nekem akkor is kell egy kapcsolatba a lány szépsége iránti rajongás is. Nem tehetek róla, ilyen vagyok.

25/F

2014. okt. 22. 11:46
 10/10 blazefire válasza:
Egek,én életemben nem éreztem nemi vágyat csúnya csaj irányába.Lehet velem van a gond.Valamennyire vonzónak kell lennie külsőre.Szerintem nincs hogy egy abszolút csúnyába szeretsz bele,hanem az van hogy az elején is tetszett már legalább egy kicsit a külseje.Aztán a belső tulajdoságai is besegítenek- de ettől a külső nagyon számít.
2014. okt. 22. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!