Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek már bele egy ″lúzerbe″?
Mennyire zavarna az, ha Ő egy különcebb típus?
Nincs sok barátja, a környezete ″lúzernek, antiszocnak″ tartja, veled viszont beszédes és kedves, sőt, flörtölő...
De nem az a típus akit nagyon szívesen bemutatgatnál a baratnoidnek...
Tudom, ki kell nőni azt hogy csak ″menő″ srácokkal járni hogy a barátnők irigykedjenek, nem is arról van szó, csak... Az a társaság akikkel én jóba vagyok, ″lúzernek″ könyveli el, és szarul esik ha azt mondja egy barátom hogy Fú mit fognak gondolni rólad ha elkezdesz vele járni...
Nagyjából érthető a kérdésem, vagy nagyon káosz?
Voltatok már így?
Azért könyvelik el annak, mert nem ismerik. Te már megismerted, hogy valójában milyen, ez az első út az érettség felé. Igazából két lehetőséged van:
1) Belemész a dologba, beviszed a társaságodba, a többiek megismerik, rájönnek, hogy tök jó fej, pár hónap és a társaságotok oszlopos tagja lesz. Ha tényleg olyan jó barátaid, akkor elfogadják azt akivel vagy, és adnak neki egy lehetőséget.
2) Belemész a dologba, a társaságod azonban nem fogadja be, mert ők még éretlenek. Ekkor a legjobb megoldás számodra is az, ha kiszakadsz abból a társaságból, mert az egy rossz társaság. Nem érdemelnek meg titeket, még fel kell nőniük.
Mint látod opció nincs, hogy csak azért nem adsz neki esélyt, mert hogy "mit szólnának a többiek". Ahogy mondtad, ki kell nőni ebből. Mutasd meg, hogy te már kinőttél. Egy érett ember leszarja mások véleményét, a saját boldogsága után megy, és kizárólag olyan emberekkel barátkozik, akik ugyan így vélekednek.
Mi ez a többet keresek szöveg, 17 évesek vagyunk :DD
Egyébként meg tényleg kit nyom ha mások le″lúzer″ezik?!
Végre valaki, akivel nem CSAK hülyéskedni lehet, hanem komolyan beszélni is...
Csak így kimaradnak a ′elmegyünk a haverokkal...′-programok.
Ennyi volt ami zavart.
De nem érdekel, mert szeretem.:)
Köszönöm a segítséget, annyira igazatok volt!!
Meg sem érdemlem ha ilyen ökörségeken gondolkodom..
Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!