Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek már bele egy ″lúzerbe″?
Mennyire zavarna az, ha Ő egy különcebb típus?
Nincs sok barátja, a környezete ″lúzernek, antiszocnak″ tartja, veled viszont beszédes és kedves, sőt, flörtölő...
De nem az a típus akit nagyon szívesen bemutatgatnál a baratnoidnek...
Tudom, ki kell nőni azt hogy csak ″menő″ srácokkal járni hogy a barátnők irigykedjenek, nem is arról van szó, csak... Az a társaság akikkel én jóba vagyok, ″lúzernek″ könyveli el, és szarul esik ha azt mondja egy barátom hogy Fú mit fognak gondolni rólad ha elkezdesz vele járni...
Nagyjából érthető a kérdésem, vagy nagyon káosz?
Voltatok már így?
Hát, én is elég különc vagyok. Ha lúzernek nem is hívtak még, de egyértelműen antiszoc vagyok, ugyanakkor nem szoktam egyedül ácsorogni a folyosón, és a fiúknak is szoktam tetszeni (én már egyetemre járok). A külső szerintem az, ami bizonyos korban még számít, tehát ha a kiszemelted nem egy ápolatlan gyerek, aki azért van egyedül, mert büdös vagy félsz, hogy rád pattan valamelyik pattanása, akkor csak rajtad áll, hogy a barátaid el fogják-e fogadni. Sokan azért b4szt4tják a "lúzereket", mert a "lúzer illetőt" nem zavarja, hogy nem tartozik bele egy ilyen ultra menő társaságba, sőt, érezhetően taszítják is őt az ilyen emberek alkotta csoportok.
Mondok egy példát:
Kilencedikben volt nálunk a gólyatáboros menő brancs, és voltak a kisebb, 2-3 fős csoportok, akik nem olvadtak be a menők közé, mert nem akartak. És ugye volt 1-2 különálló lúzerke is, akiket b4szt4ttak hobbiszinten ezek a gólyatáboros menőkék. Én ilyenkor mindig rájuk szóltam, hogy "k*ssoljál már, te mivel vagy különb?", és szép sorban felnyílt az emberek szeme, és a menő csapat is feloszlott aszerint, hogy ki van még a gyagyás csúfolkodós szinten, és ki lett érettebb egy kicsit. És láss csodát, a lúzerke így már be tudott illeszkedni, kiderült, hogy k*rv4 jó humora van, és az antiszocságán kívül semmivel nem különb ember, mint mások.
Tehát ha neked olyan barátaid vannak, akik nem fogadnak el egy lúzert, aki valójában nem is lúzer, csak nem szimpatizál ezzel a fajta menőséggel, akkor érdemes lenne talán kiállnod a fiúért, és egy-két élesebb kijelentéssel ráébreszteni a többieket, hogy ugyanolyan ember, mint ők, és talán ha beszélgetnének vele parasztkodás helyett, ők is belátnák, hogy túlértékelik saját magukat. Nem tudom, Te hogy vagy vele, de nekem mindig örömet okoz, ha a különálló véleményemmel döbbenetet válthatok ki, teljes örömáradatban úszom, ha kimondok valamit, amit szerintem sokan mások is gondolnak, csak nem mernek bevallani. Valamint van igazságérzetem, ez sem teszi lehetővé, hogy elhanyagoljak egy mások által lúzernek titulált embert, miközben nekem nagyon is szimpatikus.
Egyébként az is számít, hogy adod elő a véleményedet a barátaidnak. Ha nyüzügén megjegyzed, hogy ,,öö, izé, szerintem annyira nem vészes....... végül is miért lenne az?", akkor egyből támadni fognak, ugratni a hülyeségeikkel. De ha magabiztosan kijelented, hogy ,,Hm, én beszélgettem már vele, és egész jó fej, szóval nem hiszem, hogy jogosan ítélkeztek", akkor max egy-két beszólást kapsz muszájból, aztán ők is elgondolkodnak, hogy hmm, lehet, hogy igaza van a csajnak..?
Na szóval, csak merj kiállni az érzéseid mellett.
Máskülönben szempont kérdése, ki a lúzer. :)
L23
És tényleg milyen barát az aki a barátja szerelmét szidja?!
És nagyon nem ismerik. Nem tudják miken ment keresztül, nem tudnak Róla semmit.
Köszönöm, MINDENKINEK jár a zöld kéz:)
#7 neked duplán..
Köszönöm!
#11 nagyon köszönöm a hosszú választ :)
Egyébként az én társaságom egyáltalán nem a ″menő″ meg ″páva″ meg ilyesmik, francokat, őket meg a pávák utálják..
És ők régebb óta ″ismerik″ a srácot, mégsem tudnak Róla semmit az égvilágon.:)
És nem fognak érdekelni.:)
Köszönöm mégegyszer!:)
Szóval akkor a normális verziójú menők, akik normálisan néznek ki, és jó a kisugárzásuk. Akkor elvileg nem lesz gond velük. :)
Kár, hogy gyakorin nincsen lehetőség a 2. fejezetek olvasására. Néha érdekelne, hogy alakulnak a dolgok. :D
Nem, ez az a társaság, akik nem néznek ki jól, de jóarcok, és lehet velük hülyülni meg bulizni.
Ez nem a baráti társaságom, csupán haverok...
És ők régebb óta ismerik.
A tényleges barátaim közül nem tudom hányan értenék meg, de nem is igazán lenne lehetőségem bemutatni nekik mert elszórtan más-más felé élünk...
De nem szégyenkezek miatta, csak egy percig voltak kétségeim.
Azt a percet is szégyellem.
Látom, itt súlyos félreértések vannak. Aki antiszociális, és ezt az egyik válaszolóra értem, aki önmagára ezt a kifejezést használta, nem akar barátokat. Elkerüli, sőt utálja a társadalmat. Zavarják az emberek.
A kifejezés, amit keresel: aszociális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!