Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerettetek már bele olyan emberbe, akinek a külseje egyántalán nem vonzott titeket?
Figyelt kérdés
De a belsö értékei, az emberi tulajdonságai igen, és emiatt egy idö után "megszépült" a szemetekben a másik?2013. dec. 19. 18:07
2/14 anonim válasza:
Igen. Az egyik osztálytársamba. Szerintem még most is csúnya, de nem zavar, mert nagyon szeretem, ráadásul esélytelen hogy összejöjjünk ugyhogy mindegy hogy mit érzek iránta, vagy hogy milyennek találom.
3/14 Tarnolf válasza:
Tudom, nem pasiknak szól, de azért válaszolok, velem volt már olyan, hogy az adott lánynak a jelleme vonzott és ezáltal megszépült. :)
F
4/14 anonim válasza:
Igen.nagy orra volt,és olyan volt a szája,mint egy néger pasinak.
5/14 anonim válasza:
nagy orr, néger száj? reménykedtél a hatalmas dákóban? :D
6/14 anonim válasza:
Basszus, akibe én szerettem bele, annak is nagy orra és négerszája van.
8/14 anonim válasza:
Igen! A pasimat ki akartam dobni, miután kihasználtam testileg, anyagilag, de aztán beleszerettem fülig. Utána 1 év után ő dobott ki mint macskát sz**rni!Én összetörtem lelkileg... Most újra puncsol nekem, de olyan csúnya, ragyásnak és büdösnek tartom, hogy az nemigaz... nem tudom mi lesz belőle...
9/14 anonim válasza:
Igen. De ő nem volt csúnya, csak nekem nem jött be. Alacsony volt, persze tőle magasabb (172 cm), szőke és kék szemű, fülbevalós, nagy dumás. 3 évig egy baráti társaságba jártunk ki a helyi sörözőbe. 2,5 évig nem vonzott semmilyen szinte. Majd jött egy érdekes este, olyan volt mint amikor felszáll a vak szerelmesek szeméről az a bizonyos rózsaszín köd. Elkezdtünk többet beszélgetni és megismertem az igazi valóját, bele szerettem.
10/14 A kérdező kommentje:
De jó történeteitek vannak! :-) :-)
2013. dec. 19. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!