Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan veletek, hogy kizárólagosan a fiú belsőjébe szerettetek bele?
Én most élem ezt meg, és senki nem hiszi el, mindenki vádaskodik, hogy azért akarok összejönni vele, mert mennyi pénzük van, 18 éves kora ellenére kapott a szüleitől egy jó autót és saját lakást, mindent megvehetne nekem, stb. Egyáltalán nem így van, mi sem élünk rosszul anyagi szempontból (mondjuk lényegesen nagy a különbség a mi és az ő életszínvonaluk között), és pont ezért, tapasztalatból tudom nagyon jól, hogy ez nem boldogít hosszútávon, de mindenki ezzel támad, hogy ki akarnám használni, stb.
A srác tényleg semmi extra külsőleg. Nem ronda, átlagos arca van, de alacsony, és kissé kövér is - mindig is a magas, sportos alkatú pasik tetszettek. Épp ezért mikor megismerkedtünk, abszolút nem néztem rá férfiként, csak barátkozni akartam. Ez két éve volt, azóta nagyon jóba lettünk, közös a baráti társaságunk, sokat vagyunk együtt, ez a 2. nyár, hogy együtt nyaralunk majd - persze nem ketten. Nagyon kiismertem a személyiségét az idők során, és teljesen lehengerelt. Az az igazi régi vágású úriember. A szülei nagyon jól nevelték. Megbecsüli a pénzt, talán jobban is, mint én (hiába van nekik annyi, hogy már nem tudnak vele mit kezdeni, ha kért pénzt, keményen meg kellett dolgoznia érte (favágás, házfestés, stb). Nagyon udvarias, figyelmes, tisztelettudó, néha csak ámulok és bámulok, hogy hogy létezhet a mai világban ilyen természetű fiatal fiú. Múltkor például egyik este házibuli volt náluk, mikor mindenki kidőlt, mi még tévéztünk a kanapén, ám én elaludtam. Később arra keltem, hogy mielőtt elment volna aludni, betakargatott. Ilyet még soha senki nem tett velem anyukámon kívül. De rengeteg más is van. Ha magassarkúban lépcsőzöm, nyújtja a karját, mondja, hogy karoljak belé, el ne essek, mindenhol előre enged, vagy például szó nélkül viszi a nehéz dolgaimat. Szépen szól az emberhez, mindenhez hozzáteszi, hogy kérlek szépen vagy köszönöm szépen, közben a szemébe néz a másiknak, megtiszteli mind a gesztusokkal, mind a hangnemmel. Teljesen beleszerettem a szívébe és lelkébe, nem ismertem eddig ilyen srácot. Nem tudom, hogy más lányokkal is ilyen-e, nem figyelem, az a lényeg, hogy velem így viselkedik, és látom, hogy nem játssza meg magát. Azon kaptam magam, hogy a belső szépsége kihat a külsejére is, és nem érdekel, hogy néz ki. Akárhányszor meglátom, mindig eszembe jut, hogy mennyire jól áll neki ez a testalkat, mennyire aranyos a mosolya, orra, füle, szája, mennyire szép a szeme, pedig régebben teljesen taszított ilyen szempontból. Lányok, ti már jártatok így? Miért ilyen hihetetlen ez másoknak? Nagyon zavar, hogy senki nem hiszi el nekem, folyamatosan kapom az ívet mindenkitől, és félek, hogy neki is dumálnak majd, ezzel elrontják az esélyeimet is (nem tudom, mennyi esélyem van egyáltalán, de valamennyi szerintem igen... vagyis remélem :D)
Köszi szépen!
Igen, van ilyen. :) Ahogy leírtad az jött le, hogy mások féltékenyek. Ők nem kaptak ilyen fiút :)
NE törődj mások véleményével. Ha szeret Ő se fog. :)
Mintha csak magamat olvastam volna :D Jelenlegi páromat egyáltalán nem láttam úgy, hogy na, vele szívesen összejönnék, csak barátok voltunk másfél évig. De annyira jó a személyisége, annyira hasonlít az értékrendünk és sok közös hobbink van, hogy nem tudtam nem beleszeretni :) Szintén másfél éve vagyunk együtt párként, és egyre inkább megtetszik külsőre is, bár sosem fogom igazán jóképűnek találni. De nem érdekel, mert nagyszerű ember.
Szóval mások véleménye ne érdekeljen, igenis létezik ilyen :D Amúgy is; a szépség elmúlik, ha nem tudsz vele pl. egy jót beszélgetni, akkor semmit nem ér, hogy egy Adonisz.
22L
Köszi! :)
Utolsó előtti: Külső megfog, belső megtart... hát, ez az én esetemben úgy szól most, hogy belső megfog és meg is tart :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!