Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már olyan veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan veletek, hogy kizárólagosan a fiú belsőjébe szerettetek bele?

Figyelt kérdés

Én most élem ezt meg, és senki nem hiszi el, mindenki vádaskodik, hogy azért akarok összejönni vele, mert mennyi pénzük van, 18 éves kora ellenére kapott a szüleitől egy jó autót és saját lakást, mindent megvehetne nekem, stb. Egyáltalán nem így van, mi sem élünk rosszul anyagi szempontból (mondjuk lényegesen nagy a különbség a mi és az ő életszínvonaluk között), és pont ezért, tapasztalatból tudom nagyon jól, hogy ez nem boldogít hosszútávon, de mindenki ezzel támad, hogy ki akarnám használni, stb.

A srác tényleg semmi extra külsőleg. Nem ronda, átlagos arca van, de alacsony, és kissé kövér is - mindig is a magas, sportos alkatú pasik tetszettek. Épp ezért mikor megismerkedtünk, abszolút nem néztem rá férfiként, csak barátkozni akartam. Ez két éve volt, azóta nagyon jóba lettünk, közös a baráti társaságunk, sokat vagyunk együtt, ez a 2. nyár, hogy együtt nyaralunk majd - persze nem ketten. Nagyon kiismertem a személyiségét az idők során, és teljesen lehengerelt. Az az igazi régi vágású úriember. A szülei nagyon jól nevelték. Megbecsüli a pénzt, talán jobban is, mint én (hiába van nekik annyi, hogy már nem tudnak vele mit kezdeni, ha kért pénzt, keményen meg kellett dolgoznia érte (favágás, házfestés, stb). Nagyon udvarias, figyelmes, tisztelettudó, néha csak ámulok és bámulok, hogy hogy létezhet a mai világban ilyen természetű fiatal fiú. Múltkor például egyik este házibuli volt náluk, mikor mindenki kidőlt, mi még tévéztünk a kanapén, ám én elaludtam. Később arra keltem, hogy mielőtt elment volna aludni, betakargatott. Ilyet még soha senki nem tett velem anyukámon kívül. De rengeteg más is van. Ha magassarkúban lépcsőzöm, nyújtja a karját, mondja, hogy karoljak belé, el ne essek, mindenhol előre enged, vagy például szó nélkül viszi a nehéz dolgaimat. Szépen szól az emberhez, mindenhez hozzáteszi, hogy kérlek szépen vagy köszönöm szépen, közben a szemébe néz a másiknak, megtiszteli mind a gesztusokkal, mind a hangnemmel. Teljesen beleszerettem a szívébe és lelkébe, nem ismertem eddig ilyen srácot. Nem tudom, hogy más lányokkal is ilyen-e, nem figyelem, az a lényeg, hogy velem így viselkedik, és látom, hogy nem játssza meg magát. Azon kaptam magam, hogy a belső szépsége kihat a külsejére is, és nem érdekel, hogy néz ki. Akárhányszor meglátom, mindig eszembe jut, hogy mennyire jól áll neki ez a testalkat, mennyire aranyos a mosolya, orra, füle, szája, mennyire szép a szeme, pedig régebben teljesen taszított ilyen szempontból. Lányok, ti már jártatok így? Miért ilyen hihetetlen ez másoknak? Nagyon zavar, hogy senki nem hiszi el nekem, folyamatosan kapom az ívet mindenkitől, és félek, hogy neki is dumálnak majd, ezzel elrontják az esélyeimet is (nem tudom, mennyi esélyem van egyáltalán, de valamennyi szerintem igen... vagyis remélem :D)

Köszi szépen!

2013. júl. 1. 15:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egy ideig létezhet ilyen, ez tény. Másrészről viszont van olyan mértékű rondaság (pl. az enyém), amit már semmilyen személyiségbeli érték nem tud kompenzálni.
2013. júl. 1. 16:11
 12/18 anonim ***** válasza:
létezik ilyen, csak önmagadat adjad továbbra is N
2013. júl. 1. 16:14
 13/18 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm! :)

Utolsó előtti válaszoló: ne legyél ilyen pesszimista :)

2013. júl. 1. 16:15
 14/18 anonim ***** válasza:
13: Nem vagyok pesszimista. Abszolút reálisan látom a dolgot.
2013. júl. 1. 16:20
 15/18 anonim ***** válasza:
14.: Hidd el, mindenkiben meg lehet találni a szépséget, MINDENT lehet kompenzálni. Kicsit változtass azon, ami nem annyira tetszik magadon, de ha belsőleg rendben vagy, és még akkor sem jön össze soha semmi, akkor valószínűleg rossz körökben mozogsz. Hidd el, a rendes lányoknak a belső a fontos elsősorban, csak legyél kitartó, ne csüggedj. És igen, az én párom sem az a kigyúrt, igazán sportos férfiember, akikkel sokan villognak, de nem érdekel. Ő egy olyan férfi, akivel több életet is le lehetne élni együtt, és persze az sem utolsó, hogy szerintem tökéletes apa lenne. Ó, de még milyen tökéletes. Én is pont úgy vagyok, ahogy a kedves Kérdező. Ilyen melegszívű, udvarias, rendes, de határozott és kitartó férfit nem találnék még egyszer, az biztos! Nagyon szerencsének érzem magamat, hogy már 3 éve mellettem van. Sok boldogságot nektek. :)
2013. júl. 1. 17:26
 16/18 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, én is így érzek,és értetlenül állok a dolog előtt :)

nem a külseje fogott,meg az olyan átlagos,kicsit vékonynak tartom,de mégis annyira magával ránt, vajon ez szerelem lehetne?!

2013. júl. 1. 17:29
 17/18 anonim ***** válasza:

(bocsi nem olvastam el a leírást, csak a kérdést)

IGEN, megtörtént:) Ahogy elkezdtünk beszélgetni, annyira klappolt minden!

Amúgy a külsőn lehet változtatni, az én párom is sok változott mióta összejöttünk. Segítek neki öltözködni stb.

Bocsi, hogy leírom röviden a sztorimat, meg az enyém jóval másabb és különcebb! Szóval én a tanáromba szerettem bele, vagyis ez kölcsönös volt. 3 hónapig beszélgettünk facebookon miután szerelmet vallott. De én már az első pár beszélgetés során rájöttem, hogy minden megvan benne, amit én kerestem. Kedves, figyelmes, művelt, okos, aranyos stbstb. Köztünk 10 év van, de sosem az érdekelt, hogy mije van. Ja, és hozzáteszem, hogy 2 éven keresztül kőkeményen utáltuk egymást:))

2013. júl. 1. 17:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is pont ugyanígy vagyok most, kérdező, és nekem is furcsa, mert előtte még sosem történt ilyen. Miért ne alapon esélyt adtam valakinek, aki külsőre egyáltalán nem fogott meg, és azóta is fülig szerelmes vagyok és tojok rá hogy a környezetem mit gondol rólunk. :))
2013. júl. 1. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!