Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex lányok, ti szerettetek már bele olyan lányba, akinek tőletek nagyon eltérő testalkata volt?
Tudom, mindenki azt mondja hogy a külsőségek nem számítanak és hogy a szerelem vak, de valljuk be, a legtöbbeknek mégiscsak számít valamennyit.
Nekem nagyon nőies, teltkarcsú alakom van, nagy mellekkel. A lány aki nagyon tetszik nekem viszont elég vékony alkatú.
Emiatt tettem fel ezt a kérdést; szerintetek lehet nála esélyem?
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Nem, nekem a hasonló testalkat tetszik. Magas, vékonyabb, sportos, de nem fiús.
De lehet, hogy a kiszemelt lány nem így gondolja, próbáld meg, hátha.
Mi ezt nem tudhatjuk ... Próba cseresznye!:)
Sok szerencsét!:)
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok...:))
Valóban emberfüggő a dolog, úgyhogy próba szerencse :)
Köszönöm az újabb válaszokat! Remélem szerencsém lesz. :3
Utolsó válaszoló: szorítok neked! :)))
Konkrét példa vagyok arra, hogy van ilyen. Én vagyok a husibb, a barátnőm pedig eszméletlenül jó testű és mégis működik a kémia. Ráadásul magasságban is nagy az eltérés, de az ágyban mindenki egyforma.
Ha nagyon parázol, esetleg a fészen megnézed az ismerőseit, biztos találsz olyat, akivel járt előtted és leveheted, hogy milyen típus jött be neki eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!