Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerettetek már bele olyan lányba, aki egy "tipikus ribanc"?
Nem határozható meg, hogy milyen a "tipikus ribanc". Akinek nincsenek igényei, bármit megtehetnek vele, és persze bárki- abba nem fognak beleszeretni.
Akitől viszont többet szeretnének, de erre nem kellenek neki- abba gyakran igen. Aztán "dühből" ez utóbbira is rendszerint azt mondják, hogy ribanc, pedig a különbség ég és föld.
De miért volt sok emberrel? Mert megfeleltek neki, a kedvében jártak, és mert független, határozott természet?
Vagy mert igénytelen, és bárki azt tesz vele, amit akar (bevállal olyasmit is, ami nem jó neki, ő tesz a pasi kedvére, határozatlan, akaratgyenge).
Fontos a "miért".
Egyszer szerelmes lett belem egy nalam picivel idosebb no, akirol tudtam, hogy igen nagy etvagyu, szabados a szexualis elete es gondolkozasa, idonkent ferfiakat megszegyenito modon hasznalt szexualis jellegu poenokat, utalasokat, nagyon sokat forogtak e korul a gondolatai.
Azt mondjuk nem tudom, hogy hany partnert sikerult elfogyasztania es termeszetesen "tipikus ribancnak" sem mondanam (es nem is gondoltam soha annak), jelentsen ez egyebkent barmit is.
Mindenesetre bar hatassal volt ram, es bennem is elinditott valamit, vegul nem jottunk ossze, mert en meg eppen gatlasosabb es ovatosabb vagyok ilyen teren... nem illettunk volna ossze, nem ereztem azt, hogy meg tudnek neki felelni.
Mókusgyilkos már rengeteg olyan nő van, aki nehezen kötelezi el magát. Ismerek ilyeneket, nem is egyet.
Általában sokat keresnek, jó állásuk van, és csak "fullos-dekoratív" fiúkkal mennek bele a szexbe (aztán nem ritkán nem kell többre a fiúka nekik).
A szex pedig? Hát. Kb. arról szól, hogy először orálisan, aztán máshogyan kielégíti a srác, úgy, ahogy "elvárják" tőle.
Na, ezek után tényleg futnak.
Ezekről a nőkről írtam, hogy semmi "szükségük" a komoly kapcsolatra, annak látszatára sem.
Ha pedig nem "romantikus" természet, akkor szerelembe sem esik egykönnyen.
Valaki viszont kell neki, akit testi szükségletei kielégítésére használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!