Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesek voltatok amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesek voltatok amikor először csókolóztatok? Mesélhettek is sztorikat v tapasztalatokat is! :D

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 20:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
majdnem 22 voltam. a srác 23, kicsit későn érő típusok voltunk, én meg extra félénk, ő sem volt egy rámenős (igazából így visszagondolva fene tudja hogyan jöttünk így össze), egyszer beszélgetés közben "odakapott" és megcsókolt, na onnantól nem volt megállás, eléggé egymásnak estünk :).
2010. jan. 25. 01:00
 22/28 anonim válasza:
100%
Én 14 éves voltam, és csak úgy jött magától. Furcsa volt. :D
2010. jan. 25. 11:23
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

16 voltam és egy kirándulás végén, hazafele a buszban a sötétben :$ olyan jó volt.. eszembe se jutott hogy nekem ez lesz az első :D

Meg a srác is megdicsért szóval szerencsére nem tűntem tapasztalatlannak ^^

Jaj hogy ez a csók mennyiszer eszembe jut.. (kicsit több mint egy hónapja történt, azóta sajna szakítottunk is :/)

17/L

2010. jan. 25. 18:07
 24/28 anonim válasza:
100%
16 voltam,eléggé készen voltunk (havernak szülinapi bulija),aztán fokozódtak a dolgok és megtörtént :Dnemtudom,hogy jó voltam-e..nem panaszkodtak (ezért ne igyon sokat az ember :D),de nem is jött olyan reakció hogy micsoda egy állat vagyok :Đ
2010. jan. 25. 22:42
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

:))

Mikor erre gondolok mindig elfog a nevetés...

Ez úgy volt, hogy beszéltem egyik ismerősömmel (aki épp bejött nekem, és én is neki :D ).

Szomszédfaluban lakunk, és telefonon hülyéskedtünk, hogy meglátogat, hogy beszélgessünk:) (persze ez este 10:30 körül volt, nem gondoltam, hogy komolyan gondolja).

A beszélgetés végén bejelentte, hogy tényleg hajlandó feljönni hozzám. Én persze még akkor sem hidtem el.

11-kor szólt a telóm, hogy ott van nálunk...

Képzelhetitek, egy kisebb sokk ért xD

A lényeg, hogy elmentünk sétálni és ott megtörtént.

Nagyon jó volt:)

Ő 17 volt,én 13 :D

Bocsi, ha hosszú lett

14/L

2010. jún. 16. 21:09
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
November 12-én rajzóra előtt megcsókoltam éltem szerelmét, bejött az oszi.XD
2010. jún. 17. 13:03
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

13 voltam,és hát eléggé furcsára sikerült.:D Csak sima puszinak indult,és ő meg ugye vissza puszilt. és ez ugye ment így oda-vissza.aztán véletlenül félig a szájára ment a puszi... hát eléggé meglepődött szegény,meg én is hülyén éreztem magamat,hogy kicsit elcsúszott,meg hogy lány létemre én kezdtem... aztán végül is utána már könnyen ment minden. pár perc eltelt... megint eszünkbe jutott az előző és elkezdtünk nevetni... én meg még javában nevettem mikor megint meg akart csókolni,és hát lefejeltük egymást. aztán ezen mégjobban nevettünk,de aztán összejött másodszorra is,viszont közben megint elkezdtem nevetni,és jobban kinyitottam a szám,és összeért a nyelvünk. aztán hirtelen mosolyszünet. mindketten nagyon megdöbbentünk.aztán ismét elnevettük magunkat. :D Persze,mostanra már rég nem vagyunk együtt...

16/L

2010. júl. 18. 23:10
 28/28 anonim válasza:
50%
13 voltam, és ááhh nagyon jó volt! örök élmény:) párizsban történt az eiffel toronyná egy parkban a padon:D (osztállyal mentünk és ott egy osztálytárssal) ÖRÖK ÉLMÉNY, én nagyon élveztem.
2010. nov. 8. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!