Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesek voltatok amikor először csókolóztatok? Mesélhettek is sztorikat v tapasztalatokat is! :D
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 20:36
11/28 anonim válasza:
13 voltam.
osztálykiránduláson.
én szerelmes voltam belé, ő kihasznált..
12/28 anonim válasza:
16 évesen szilveszterkor részegen, nem tudom hogy béna voltam e vagy sem
ahhoz hogy józanul is összejöjjön ahhoz tulságosan nyomorék vagyok ugy látszik
16/f
14/28 aftersex válasza:
15 évesen. én csak hozzányomtam a számat. és arra ébredtem hogy valami vanmég az enyémben a nyelvemen kívül :P utána ment minden mint a karikacsapás :P
16/28 anonim válasza:
14/L
egy holland, négerrel tunéziában :) kb 2 órája ismertem xD ja és a csók után megmondtam neki, hogy nekem ez volt az első csókom és erre tök ledöbbent, ezek szerint nem bénáztam :D
17/28 anonim válasza:
16 évesen egy buliban...alig ismertem a csávót...tök sz@r volt..XD
18/28 anonim válasza:
Erre már nem emlékszem.
Azt még tudom, hogy 7 évesen vesztetem el a szüzességem, de a csókra már nem emlékszem.
19/28 anonim válasza:
Én 15. voltam és a srácnak is az első volt és hát letámadott nyelvvel és borzasztó volt vagy 10szer kezdtünk neki és utána másfél hónapig jártunk de nem lett jó csak megszoktam. aztán mikor második srác volt neki is első volt pedig ő 18 éves volt (akkor én még mindig 15) és letámadott nyelvvel az meg szörnyű egyből.Jobb volt mint a másik srác de nem sokkal. és gondold el h most 16 vagyok kezd alakulni vmi egy 15 éves sráccal és tudom h ő már csókolózott és még most is félek h mi lesz az első csóknál vele (ha lesz).
20/28 anonim válasza:
hát én 5 vagy 6 éves voltam, az elsőre konkrétan nem emlékszem, arra viszont igen hogy ültünk a szőnyegen és mesét olvastak fel mimeg csókolóztunk :D aztán többév szünet, és 20 évesen egy parkban... hát gáz vagy nem, ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!