Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha megalázott a lány, akibe szerelmes voltam, amikor kezdeményezni próbáltam?
Előzőleg pedig én azt hittem, hogy valamilyen szinten jóban vagyunk. Miért nem elég annyit mondani, hogy "nem", és kész?
Teljesen elvette ez még a maradék önbizalmamat is. Szerintem életem hátralévő részében egyedül fogok maradni.
Man the f*ck up!
Ha neked egyetlen bizonyos személy el tudja venni a komplett önbizalmad, akkor meg is érdemled, már bocs.
5: király a válaszod, s felében a kérdező is ilyen szándékkal kezdte a mutatványt (nem mondom meg melyik felébe szerintem.. :D) De az a baj, hogy nem tudja megtenni, mert ... pont erre vonatkozik a kérdés. :D :D
Kérdező: tudod te hány ilyen lesz még? Sokkal több nem jön be mint amennyi bejön. Nem mondom, hogy nyugodj le és ne foglalkozz vele csak annyit, hogy adj esélyt az időnek.
Ez minősíti a lányt. De kedves kérdező, akkor kérlek ragadd meg az alkalmat és gondolkodj, el, hogy milyen lány tetszett neked. Ne a külsejét nézd, hanem a tulajdonságait! Valóban ilyen lány kell neked? Legközelebb ezeket vedd ELŐSZÖR számításba, minden mást csak utána. (tehát ez nem jelenti, hogy nem kell vonzónak lennie külsőleg számodra, DE a személyisége sokkal-sokkal fontosabb)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!