Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek kizáró ok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek kizáró ok ha a barátotok nemi szerve valamint az arca szőrös?

Figyelt kérdés

2014. okt. 20. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Úgy értem, hogy a férfiak többsége már csak a genetikai adottságaiból kifolyólag szőrös. Az ellen nincs kifogásom, hogy az arcát borotvája, vagy ha nagyon izzadós, akkor esetleg a hónalját, de onnantól, hogy egy férfiember arra vetemedik, hogy a lábát, a mellkasát vagy a nemi szervét teljesen pucérra borotválja, rosszabb esetben gyantázza, attól fogva nem tud érdekelni, mint férfi.

Természetesen belátom, hogy valaki férfiként jobban szereti, ha nem szőrös, pláne a mai nők többsége miatt, akik (legalábbis a környezetemben lévők) undorodva húzódnak el egy szőrösebb hímegyedtől. De nem, nekem egy férfi akkor is szőrös, ha rámszakad az ég. Ha rendszeresen mosakszik az ember, semmi baja nem lesz attól hogy szőrös.

Az már más dolog, hogy nőként szeretem magamon a változatosságot, hiszen nem ez volt a kérdés.

Hatos voltam.

2014. okt. 21. 19:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy férfinél az a normális!
2014. okt. 23. 17:24
 13/14 anonim ***** válasza:
borostás arc bejön, többi fajta szőr nem 23L
2014. okt. 23. 17:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy a tinik nem is értik, hogy lehet egy férfi nemiszerv szőrös:-)

Gyerekek, úgy, hogy ez a normális!!

A pucérra borotválkozás az épp aktuális tinidivat. Nehogy már azt higgyétek, a szőr valami betegség vagy szégyen. Jaj...

2014. okt. 23. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!