Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tennétek ha felhívna egy barátotok, hogy meg akar halni és utoljára még látni akar titeket?
találkoznék vele. nem erőszakoskodnék, beszéltetném és megpróbálnám rávenni, hogy ne tegye meg.
második, gondolom a pofon sokat segítene ebben a helyzetben... :D
Azonnal leszűrném, hogy nem is akar annyira meghalni, különben nem osztotta volna meg velem ezt az infot, csak szimplán találkozni akarna.
Innentől kezdve már könnyebb a dolgom.
Ha úgy érzi mennie kell, akkor menjen.
Amúgy a kaszás mindig tudja mikor kell jönnie, igy ha nincs már feladata itt a földön az öngyi jelöltnek, akkor mehet, ha meg van, akkor bármit is tesz, úgyis túléli szerintem.
Jah,és a kérdésre is válaszolnék.
Nem, nem taliznék már vele, mert az ilyen érzelmi játék szemét dolog, szóval ha nem halna meg, engem akkor is elvesztene, ez bizti.
Én találkoznék vele és megpróbálnék segíteni neki. Én is jártam már ebben a cipőben, próbálkoztam is sikertelenül csak nem kürtöltem világgá. Nem támadnám le, de elmennék vele orvoshoz.
7: Mi is az a szabad akarat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!