Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bika csillagjegyű nők, esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bika csillagjegyű nők, esetleg férfiak! Mesélnétek a szerelmi történeteitekből?

Figyelt kérdés

Pl. arra vagyok kíváncsi, hogy milyen korban kezdtetek érdeklődni a másik nem iránt, mikor lett az első kapcsolat, hányadik kapcsolatból lett házasság, milyen jegyű a párotok, stb. Bármi érdekel.

(egy elkeseredett bika jegyű nő, akinek semmi szerencséje ne volt pasik/férfiak terén.

2014. okt. 19. 23:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
# 10: Nekem kicsit okoskodónak tűnsz kedves kérdező, nem tudom mennyiben van ez így.
2014. okt. 20. 14:33
 12/17 anonim ***** válasza:

25 évesen volt az első kapcsolatom, hozzá is mentem, ő volt a nagy szerelem. A párom bak csillagjegyű volt. Én nem hiszek a horoszkópban, de nagyon összeillettünk, de több okból több mint tíz év után vége lett.

Azóta nincs állandó kapcsolatom. Nagyon hűséges természetű vagyok, így nehezen megyek bele bármilyen kapcsolatba, mert egyfelől igénylem, másfelől félek a kötöttségektől.

N 37

2014. okt. 20. 14:46
 13/17 anonim ***** válasza:
10- esre reagálva: Teljes mértékben egyetértek, és még kiegészíteném annyival, hogy csakúgy, az okos nők is, hiszen főleg őket célozza ez :) 3-as voltam :)
2014. okt. 20. 14:51
 14/17 A kérdező kommentje:

12-es, köszönöm az érdemleges választ.

Az utolsó mondatról én is úgy gondolom, hogy nagyon igaz rám. Én is úgy érzem, hogy addig amíg nem lesz nagy szerelem, addig semmibe sem merek belemenni, és szeretném, ha az első kapcsolatból lenne házasság is.

Én sem hiszek amúgy a horoszkópban, de az általános leírások nagy részben illenek rám is, és azokra az emberekre is, akik szóba jöhettek volna, de végül nem jött össze semmi (halak, ikrek, oroszlán).

2014. okt. 20. 16:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, nem akarom letörni a lelkesedést, de ma már nem divat a házasság. Nagyon bele kell nyúlj a tutiba, hogy egyrészt a másik fél téged elfogadjon feleségnek, másrészt te őt, és hogy ne menjen tönkre mondjuk 10 év után. Ha szeretsz kibújni a kötöttségek alól, akkor én nem is javasolnám, hogy házasodj. Tudom miről beszélek, van nem egy rossz házasság a környezetemben. Elkeseredésből pedig nehogy házasodj, mert annak nagyon rossz vége lesz, elhiszem, hogy rossz egyedül, de azért ébredj fel az álomvilágból. 3-as voltam :)
2014. okt. 20. 16:51
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy szeretek kibújni a kötöttségek alól, sőt, nagyon ragaszkodó és konzervatív vagyok, azt mondanám, hogy inkább választom a szabadságot és magányt, mint egy "gyere lássuk, hogy alakul", "próba-szerencse" kapcsolatot. Addig, amíg nem fogom érezni, hogy az akivel vállalom a kötöttséget meg tudja adni a biztonságot amire vágyok. És ez nem makacs döntés, hanem személyiség kérdés.
2014. okt. 21. 02:33
 17/17 anonim ***** válasza:

volt egy rövidebb kapcsolatom,egy bika csillagjegyű pasival... nagy nőcsábász volt... két vasat tartott a tűzben mindig,majd egy harmadik bekapta a legyet :)

jó dumája volt nagyon

2015. jan. 24. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!