Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bika csillagjegyű nők, esetleg férfiak! Mesélnétek a szerelmi történeteitekből?
Pl. arra vagyok kíváncsi, hogy milyen korban kezdtetek érdeklődni a másik nem iránt, mikor lett az első kapcsolat, hányadik kapcsolatból lett házasság, milyen jegyű a párotok, stb. Bármi érdekel.
(egy elkeseredett bika jegyű nő, akinek semmi szerencséje ne volt pasik/férfiak terén.
25 évesen volt az első kapcsolatom, hozzá is mentem, ő volt a nagy szerelem. A párom bak csillagjegyű volt. Én nem hiszek a horoszkópban, de nagyon összeillettünk, de több okból több mint tíz év után vége lett.
Azóta nincs állandó kapcsolatom. Nagyon hűséges természetű vagyok, így nehezen megyek bele bármilyen kapcsolatba, mert egyfelől igénylem, másfelől félek a kötöttségektől.
N 37
12-es, köszönöm az érdemleges választ.
Az utolsó mondatról én is úgy gondolom, hogy nagyon igaz rám. Én is úgy érzem, hogy addig amíg nem lesz nagy szerelem, addig semmibe sem merek belemenni, és szeretném, ha az első kapcsolatból lenne házasság is.
Én sem hiszek amúgy a horoszkópban, de az általános leírások nagy részben illenek rám is, és azokra az emberekre is, akik szóba jöhettek volna, de végül nem jött össze semmi (halak, ikrek, oroszlán).
volt egy rövidebb kapcsolatom,egy bika csillagjegyű pasival... nagy nőcsábász volt... két vasat tartott a tűzben mindig,majd egy harmadik bekapta a legyet :)
jó dumája volt nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!