Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a lányokról, akik "mindent láthatóvá tevő" cicanadrágot hordanak?
Pólóval nem takart kerek popsi, esetleg tevepata.
Fiúk, szemügyre veszitek az ilyet?
Persze, megnézem, de nem feltűnően. Szexinek tartom, és az én fantáziámat is beindítja.Nem ítélem el, mert különbözőek vagyunk. Neki biztos úgy tetszik.
Javítsatok ki, de szerintem a közönséges szó jelentése az, hogy nem feltünő, nem tucat.
A közönséges az prosztót, illetlent, faragatlant, ízlestelent jelent.
Nekem nem a pichanadrággal van bajom, szeretem, ha szexuális látvánnyal örvendeztetnek meg, hanem azzal az általános jelenséggel, hogy felveszi, de rángatja a száját, meg teszi előre a pi.nájához a táskáját, ha megbámulja akárki az utcán. Most akkor kihívóan öltözködünk, és akkor vállaljuk a következményeit, vagy tessék szolidabban, ha ez zavar. Nem lehet b..szni is meg szűznek is maradni.
Nekem tetszik ha egy lány ill. nő mer így öltözni, és én nem tartom közönségesnek, meg ilyenek, még akkor sem, ha többet láttat.
Sokak véleményével ellentétben szerintem a leggings egy bátor,jó divat. Lehet azért is gondolom így, mert a párom is gyakran öltözik így, és én meg nem bánom - talán azért sem, mert hűséges feleségem évek óta.
(Kérdeztem, hogy nem zavarja-e, mikor megnézik, vagy megszólják? De azt mondta, hogy csinosnak látja magát, és ha csak ez engem nem zavar, akkor Ő ezt nem akarja takargatni. Majd ráér 80 évesen. :) Szerinte sok nő azért kárál a legging ellen, mert nem áll nekik jól, vagy nem merik felvállalni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!