Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a lányokról, akik "mindent láthatóvá tevő" cicanadrágot hordanak?

Figyelt kérdés

Pólóval nem takart kerek popsi, esetleg tevepata.

Fiúk, szemügyre veszitek az ilyet?

2014. okt. 19. 22:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
A többséggel ellentétben én kedvelem. Mert a legjobb csajok mindig ilyenben szokták tetszetni magukat. Nem, nem az egykori Rákóczi téren hanem a középiskolában és az egyetemen.
2014. okt. 30. 17:54
 12/21 anonim ***** válasza:
97%
Ja és sok fickót ismerek akiket irigyelni is szoktak férfi társaik amiért amúgy is szexi barátnőjük ilyen cicanadrágot hordanak. Tehát ha jó a csaj akkor szinte bármilyen ruha is jó rajt.
2014. okt. 30. 17:56
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Persze, megnézem, de nem feltűnően. Szexinek tartom, és az én fantáziámat is beindítja.Nem ítélem el, mert különbözőek vagyunk. Neki biztos úgy tetszik.

Javítsatok ki, de szerintem a közönséges szó jelentése az, hogy nem feltünő, nem tucat.

2014. nov. 2. 02:08
 14/21 anonim válasza:
78%
Súlyos szeretethiányban szenvednek és ezzel az ízléstelen diszkriminációval próbálják megetetni érzelmi hiányukat, de öntudatlanul, vagy tudatosan is a fiúkat provokálják szexuális téren.
2014. nov. 14. 17:26
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

A közönséges az prosztót, illetlent, faragatlant, ízlestelent jelent.

Nekem nem a pichanadrággal van bajom, szeretem, ha szexuális látvánnyal örvendeztetnek meg, hanem azzal az általános jelenséggel, hogy felveszi, de rángatja a száját, meg teszi előre a pi.nájához a táskáját, ha megbámulja akárki az utcán. Most akkor kihívóan öltözködünk, és akkor vállaljuk a következményeit, vagy tessék szolidabban, ha ez zavar. Nem lehet b..szni is meg szűznek is maradni.

2014. nov. 17. 10:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
naná,hogy szemügyreveszem,és ha jó akkor örülök,hogy megmutatja és nem takargatja.
2015. jan. 27. 14:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
ma az alleeban, a pull & bearben volt egy tini kiscsaj fekete leggingsben, olyan gyönyörű lábakkal és tökéletes kerek, kis popsival, hogy irigyeltem a szőke páwa csávóját (aki a pöche felett hordta a gatyát, és kilátszott a gáz kockás boxerje)
2015. jan. 27. 18:02
 18/21 anonim válasza:
84%

Nekem tetszik ha egy lány ill. nő mer így öltözni, és én nem tartom közönségesnek, meg ilyenek, még akkor sem, ha többet láttat.

Sokak véleményével ellentétben szerintem a leggings egy bátor,jó divat. Lehet azért is gondolom így, mert a párom is gyakran öltözik így, és én meg nem bánom - talán azért sem, mert hűséges feleségem évek óta.

(Kérdeztem, hogy nem zavarja-e, mikor megnézik, vagy megszólják? De azt mondta, hogy csinosnak látja magát, és ha csak ez engem nem zavar, akkor Ő ezt nem akarja takargatni. Majd ráér 80 évesen. :) Szerinte sok nő azért kárál a legging ellen, mert nem áll nekik jól, vagy nem merik felvállalni.)

2015. febr. 18. 19:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
En imadom. Mondjon barki barmit is, vonzo. Evolucios, hormonalis sebezhetosegunk kihasznalasa, de akkor is vonzo :D
2015. júl. 7. 01:10
 20/21 anonim ***** válasza:
38%
Undorító,igénytelen.
2015. aug. 19. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!