Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan mint mindegyik lány akinek van egy ilyen hobbija. Ha valaki hobby szintet űz valamit az semmit nem jelent! Attól nem lehet vagány,szép,belevaló,kedves,érzékeny mert foglalkozik valamivel.
Miért egy olyan lány aki diákmunkán dolgozik a lego gyárban és szereti, arról most gondoljam azt hogy kislány? Semmit nem jelent a hobby. Mindenki más,senki sem egyforma.
Van nem egy olyan spanom aki annyira motor meleg hogy képesek a kapcsolatukat is elrontani miatta.
Az ilyen dolgok azért nem jelenetek jót akár hogy is nézzük. Neked pedig a cross lehet a szenvedélyed. Nincs ezzel baj! Sőt! Mindenkinek van valami csak nem add neki hangot. Én példáúl szeretek edzeni és ez látszik is rajtam! :) De kűlsőre senki nem mondaná meg pl rólam, hogy rengeteg pénzt kibírok dobni számítástechnikai dolgokra. Akár egy havi fizetésemet is! Ez most még nem baj, mert csak 19 vagyok. Fog ez majd változni ha benő a fejem lágya.
Na de mind1. De nagyon szeretem és ezt már lehet szenvedélynek hívni a női nemi szerv iránti bánás módot. xD Abban is nagyon jó vagyok és szeretem is mindenhogy. Na ezt se tudom miért írtam le. A lényeg az hogy ezek sem jelentek semmitse. Nem írnak le. Mert ezer más dolgot is csinálok. Sakk,mesét nézek stb stb egyik kedvenc dolog üti a másikat. Tehát ha ilyenekről akarna valaki egy embert leírni megfejteni, nem menne neki. Csak akkor ha legalább egy évig vele élsz,vele vagy! Akkor derűl ki milyen is az ember valójában, nem pedig a hobbyjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!