Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok egy egoista dögnek kikiáltva, ha vannak elvárásaim egy nővel szemben?
Én ugyanígy vagyok, csak én nő :)
"Jégcsapkirálynő vagyok...nagyképű, bunkó..." mikor ez hülyeség...csak szimplán tapasztaltam már ezt azt...tartom magamat annyira, hogy nem állok le minden szembejövő sráccal..meg nem jövök össze senkivel, csak azért, hogy legyen valakim. Hogy elmondhassam, meg kiírhassam facebook-ra, hogy járok valakivel...
Megválogatom...és sajnos nagyon kevesen ugorják meg, a szerintem alapnak számító elvárásaimat,mint pl az őszinteség, korrektség, becsületesség, tisztelet....stb.
Elvárása mindenkinek van, kérdés, hogy kinek mennyi. Mert szerintem nem mindegy, hogy mondjuk azt várod el, hogy képes legyen veled értelmesen beszélgetni és legyenek közös témáitok, vagy mondjuk azt, hogy minden sz*rás után csillogó tisztára nyalja a seggedet.
Nem írtál konkrét elvárásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!