Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy túl nagyok az elvárásaim?
Egyetemista lány vagyok,21 éves és nem találom a páromat.
Nekem csak annyi az elvárásom,hogy ő is tanult legyen,kedves,megértsen engem..külsőleg nem keresem a tökéletes pasit..én is átlagos csaj vagyok szép arccal.ezek akkora elvárások ?
Én nem jártam egyetemre, mégis angol nyelven dolgozom az egyik legnagyobb repülőgépgyártó cégnél...
Szóval szerintem az embert nézd, ne a papírjait...
Fordítok: legyen éltanuló a BME-n,kellően macsó,sok tapasztalattal szexben.
Ne legyen tökéletes elég ha 185 centi,izmos meg modell
Nem nagyok, csak feleslegesek.
Találkozol egy férfival, aki jó beosztásban dolgozik, megvan mindene, neked tetsző tulajdonságai vannak, jól néz ki, stílusosan öltözik. Majd elmondja, hogy ő valami teáltalad büfészaknak nevezett szakon diplomázott le. Nagyon lehangoló igaz? :(
Milyen korosztályban keresel?
Sok lánnyal az a baj, hogy nem tud elszakadni attól a gondolattól, hogy csak mondjuk 3 év legyen közte és a másik között a korkülönbség.
32 évesként általában 20-25 éves lányoknál kezdeményezek és 3-ból 1-nek már a korommal gondja szokott lenni és ott véget ér az ismerkedés.
Elárulom, hogy a "büfészakos" pasik sokkal érdekesebbek:)
"Büfészakos" lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!