Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért nem veszik észre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem veszik észre az átlagos smink nélküli lányokat? Miért csak a kihívóan öltöző, festett r*biket?

Figyelt kérdés

2014. okt. 18. 17:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"ha nincs sminked akkor nem nézel ki jól ennyi. fehér a bőröd,látni a pattanást,szőke a szemöldököd stb."

Ez mekkora baromság! Ne magadból indulj ki.

Én csak szemceruzát és szempillaspirált használok, szemöldökömmel nem csinálok semmit, csak néha megigazítom csipesszel, alapozót soha nem használok, mégis szebbnek érzem magam az össze-vissza sminkelt csajok kb. 80%-ánál.

Bocs az offért.

2014. okt. 18. 19:29
 22/23 anonim ***** válasza:
23%
én alapból ribis vok, nem azért, hogy a pasiknak bejöjjek, hanem, mert így érzem jól magam
2014. okt. 18. 19:32
 23/23 anonim ***** válasza:
94%

Tökmindegy, miért van így, én elkezdtem sminkelni, azóta van önbizalmam, mert látom, hogy szép és csinos vagyok, megnéznek az utcán. Rövidesen a hajam is befestem.

Ettől még nem vagyok kevésbé értéktelen, mint anno nulla sminkkel. Csak csinosabb :)

2014. okt. 18. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!