Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért nem veszik észre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem veszik észre az átlagos smink nélküli lányokat? Miért csak a kihívóan öltöző, festett r*biket?

Figyelt kérdés

2014. okt. 18. 17:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%
Már megint nagyon okos lány lehet a kérdező. Aki szexin öltözködik és festi magát az ribi . Nice!
2014. okt. 18. 18:02
 12/23 A kérdező kommentje:
Igen az.Miniszoknyába van.Nagyon kinnt a melle.2 kg festék.
2014. okt. 18. 18:08
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
A r.bi az aki pénzért árulja magát.A r.bancos már más.
2014. okt. 18. 18:10
 14/23 anonim ***** válasza:
47%
Észreveszik a normális srácok őket,csak ugye a lányok szemében pontosan nem ők azok,akiktől a figyelmet elvárnák.Ez a probléma forrása,a felszínesség ami tombol manapság,és így sokszor a jó emberek is elmennek egymás mellett... :/
2014. okt. 18. 18:10
 15/23 anonim ***** válasza:
És te hol látsz ilyen lányokat ?:D Már nem azért, de én Pesten lakom és jó, ha 2-3 havonta 1X látok egy ilyen lányt !!! Te hol élsz??
2014. okt. 18. 18:11
 16/23 anonim ***** válasza:
21%
engem is a ribisebb csajok izgatnak jobban...talán több fanáziát látunk bennük...
2014. okt. 18. 18:11
 17/23 anonim ***** válasza:
Minek vegyük észre? A szemükben senkik vagyunk!
2014. okt. 18. 19:02
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Én az olyan nőket utálom, akik a kisebbségi komplexusukat úgy élik ki, hogy más nőket pocskondiáznak.

Én pl ezért nem közelednék feléd.

2014. okt. 18. 19:06
 19/23 anonim ***** válasza:
52%
#10 lol, mindannyian tudjuk, hogy attól nem kell aggódni, hogy az a rúzs a farkad vagy az arcod közelébe kerüljön :DDD
2014. okt. 18. 19:07
 20/23 anonim válasza:
56%

ezt én sem értem! Nyugi én is így vagyok vele nem sminkelem magam de azért jó szeretnék természetesen kinézni! a fiúknak csak a nagy seggű nagy mellű lányok kellenek! Tisztelet a kivételnek! Pl. nekem is van barátom és én sem vagyok valami álomszép de azért szeret aki és ami vagyok!

És téged is elfogad (majd vagy most) egy fiú amilyen vagy!

És ehez sok sikert!

2014. okt. 18. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!