Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átalakuló szexkapcsolat, de miért csinálja?
Nem is biztos, hogy átalakul vagy én már nem tudom mi történik.
Belementem egy szexkapcsolatba egy férfival (ami tényleg csak annyi, hogy nála vagy nálam találkozunk), akivel én eleve többet is el tudtam képzelni, de tudtam, hogy ő valószínűleg nem. Tudom, hogy hülyeség volt a részemről, mert csak magamat teszem ki a szenvedésnek, de sajnos ez van.
Szóval meglepett, hogy elkezdett érzésekről beszélni elég zavarosan és akkor megkérdezett, hogy mert "neked is vannak érzéseid, nem?".
Ehhez képest múltkor kérdeztem, hogy eszünk-e valahol együtt, erre azt mondta, hogy nem akar később bántani (meg egyáltalán) és ő túl jól érzi magát velem, túlságosan jó minden és ez neki furcsa és inkább tartsunk egy kis szünetet. Ezt nem tudtam értelmezni. Másnap már keresett, de nem találkoztunk. Holnap pedig úszni akar menni velem, pedig közös programot sose csináltunk azon kívül, hogy együtt szoktunk futni, a szexre korlátozódik a kapcsolat.
Akkor most mit akarhat, teljesen összezavar én pedig nem merek egyáltalán kapaszkodni, nehogy megijesszem. Jobb, ha kivárom, amíg eldönti? Megőrülök...
1. roppant okos vagy, grat. :) nehéz volt. :)
2. igen, volt már.
1. Találd ki, hogy te mit akarsz.
2. Kérdezd meg, hogy ő mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!