Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolat, de félek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat, de félek, hogy belémszeretett. Ez lehet a jele? ( több lenn)

Figyelt kérdés

van egy fiú barátom akivel megbeszéltük, hogy néha lefekszünk egymással.

De én félek hogy ő többet érez irántam, mert ilyeneket mond, hogy szeretné ha az első néhány alkalommal még csak petting lenne, és szeretne nekem örömet okozni, hosszan csókolózhatnánk az elején...

2014. jún. 22. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez nem jelenti azt!

Csak nem akar ajtóstúl a házba rontani szerintem!

2014. jún. 22. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Csak magamból indulhatok ki, de nekem nem kell szerelmesnek lennem ahhoz, hogy örömet akarjak okozni a partneremnek.
2014. jún. 22. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy pusztán figyelmes, szeret kényeztetni, érzéki stb.

Mint látod vagyunk így ezzel páran

2014. jún. 22. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Nem kell félned, a pasik nem lesznek sohasem szerelmesek, max csak eljátsszák. Képtelenek ugyan is erre és az ilyen bonyolult érzésekre. Egyik sem kivétel, mind pontosan ilyen. Ezért kell őket úgy kezelni, mint egy kutyát, hogy megtanulják hol a helyük. Mindig nálad legyen az irányítás.
2014. jún. 22. 13:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha belédszeret és kirúgod ,itt vagyok én ! :-)

max 100km ig szívesen autókázom...

2014. jún. 22. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg volt már merevedési zavara alkalmi kapcsolatokban, és (nagyon helyesen!) apránként próbálja felépíteni a szexualitását. Nagyon sok férfi küzd ezzel a problémával, és ő kezeli jól! Legyél türelmes, megértő, partner a témában. Élvezd ki, jelezd vissza, hogy jó az, amit csinál, és ne legyenek túlzott elvárásaid.
2014. jún. 22. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!