Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan kapcsolatod (szexkapcsolat vagy kalandokból
álló kapcsolat) amiről nem tudott senki csak ti?
Persze többször is. Úgy hogy összehaverkodtam a csajjal aztán feldobtam a témát, hogy én vevő lennék vele egy ilyen extrára is és belement aztán csináltuk amíg pasit nem talált. 24/F
2014. ápr. 27. 17:54
Nekem állítólag volt sok, csak olyannyira titkos hogy én sem tudok róla.
2014. ápr. 27. 17:55
Amiről két ember tud, arról már "mindenki" tud.
2014. ápr. 27. 17:55
Volt, de nem tartott sokáig
2014. ápr. 27. 17:56
Volt, vagyis van mert még most is tart. Nálunk úgy alakult, hogy 6.éve hogy legjobb barátok vagyunk. Fél éve szakított a barátnőjével és átjött hozzánk a srác. Akkor elmondta hogy ő már régóta belém szerelmes azért jött össze a volt barátnőjével hogy elfelejtsen, én is ugyan úgy éreztem. Egyik nap megcsókolt. Majd a következő nap is amikor találkoztunk, és azután is. Felhoztam a témát, hogy nem-e járunk. Ő belement, de sokat gondolkozott rajta, mert mégis csak 6éve barátok vagyunk és fontos neki a barátságunk és félt hogy ha összeveszünk nem leszünk utána barátok. 2hét után szakítottunk ez miatt, de nem tudtuk egymást elfelejteni. Nekem ő volt ráadásul az első akivel lefeküdtem. Egyszer csak elkezdtünk beszélgetni hogy milyen jó volt együtt, és még mindig nagyon szeretjük egymást, de nem akartunk járni már a barátságunk miatt, nehogy megromoljon a kapcsolatunk. Arra a döntésre jutottunk, hogy csak szex kapcsolat lesz köztünk és nem fogunk járni. Mind a 2en tudjuk sajnos, hogy ez mégis csak több ami köztünk van mert az ő részéről is van érzelem ebbe a kapcsolatba meg az én részemről is elég mélyen, de nem járunk. Lehet egyszer kialakul még több, de egyenlőre mi csak szex kapcsolatban vagyunk már lassan fél éve. 17/L
2014. ápr. 27. 20:10
2 eve tortent es 4 honapig tartott. Igazabol az o egyik baratja es az en egyik baratnom tudtak a dologrol mert mindig negyesben voltunk, viszont rajtuk kivul senki mas, mert titokban kellett tartanunk. Nagyon izgis volt igy az egesz kis kalandunk, neha eszembejut az a fiu, es h mi lett volna ha tobb is tortent volna koztunk. Igazabol csokolozasnal tobb nem volt max megfogta a fenekem.
Hogyan alakult tovabb? Bar nagyon bele voltam zugva, megis ugy dontottem lezarom a vele folytatott viszonyt es mas utat valasztottam. Azota nem kerestuk egymast. Ugy tudom nem sokkal utana osszejott egy lannyal. Boldognak tuntek egyutt, azt hiszem meg mindig jarnak.
Nem bantam meg a dolgot, sot orulok, hogy volt egy ilyen is. Ez olyan h szep volt, jo volt es jokor ert veget. Nem volt vita, nem valtunk el haraggal, semmi ilyesmi. Teljes bekevel es nyugodt lelkiismerettel gondolok ra vissza, szerintem o is.
20/L
2014. ápr. 30. 22:59
Kapcsolódó kérdések: