Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kezdek olyan lanyokkal akiknek mar volt egyéjszakás kalandjuk. Ez miért felhaborító?
Nem vagyok prűd es nem is ítélem el őket,az ő dolguk. Viszont nem fogok olyannak udvarolni aki masnak par perc utan szettette a labat-ez nem fer bele az elveimbe.
Miert háborodnak fel ezen a nők ha meghallják? Ez egy egyeni ízlés/elhatarozas. Kb mintha azon akadnanak ki hogy nekem nem ízlik egy etel.
Miert kell ezen felhaborodni?
Saját magadat is ehhez a mércéhez igazítod?
Ez a hozzállás nekem csak akkor korrekt, ha te se mégy bele ilyesmibe. Ez az, ha ilyen az értékrended.
Az viszont tényleg felháborító, ha te végigdugtad a fél várost, de a nő az minimum legyen szűz, mert a "piszkos az nm minőségi áru"... ez meg nem értékrend, hanem undorító szexista hozzáállás-
"Nem kezdek olyan lanyokkal akiknek mar volt egyéjszakás kalandjuk."
"Helyesen szerintem így hangzik: "Nem kezdek olyan lányokkal, akikről tudom, hogy már volt egyéjszakás kalandjuk, mert őszintén válaszoltak az erre vonatkozó kérdésemre."
Amúgy szerintem nincs benne semmi felháborító. Mindenki azzal ismerkedik, akivel akar, és olyan szempontokat vesz figyelembe a párválasztásnál, amilyeneket akar.
Én se kezdtem soha olyan csajjal aki dohányzott. Ma már egyáltalán nem kezdek egyikkel sem, mert kiábrándultam a női nemből jó pár éve!!
Mindenki a saját elvei alapján éli az életét úgy ahogy akarja!
25F
Kérdező, veled értek egyet. Nekem se kéne olyan férfi, akinek már volt egy éjszakás kalandja.
23/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!