Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kezdek olyan lanyokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kezdek olyan lanyokkal akiknek mar volt egyéjszakás kalandjuk. Ez miért felhaborító?

Figyelt kérdés

Nem vagyok prűd es nem is ítélem el őket,az ő dolguk. Viszont nem fogok olyannak udvarolni aki masnak par perc utan szettette a labat-ez nem fer bele az elveimbe.

Miert háborodnak fel ezen a nők ha meghallják? Ez egy egyeni ízlés/elhatarozas. Kb mintha azon akadnanak ki hogy nekem nem ízlik egy etel.

Miert kell ezen felhaborodni?

2014. okt. 17. 23:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
49%
lehet hogy nem ennek kéne lennie a harmadik kérdésednek?
2014. okt. 17. 23:09
 2/26 anonim ***** válasza:
58%
ilyen karot nyelt jógyerek lehetsz, szerintem inkább ez a baj, biztos mindig van nálad fésű is meg zsebkendő a zakód zsebébe
2014. okt. 17. 23:09
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem ez a harmadik kerdesem :)
2014. okt. 17. 23:10
 4/26 A kérdező kommentje:
2: Ez aztan k**rva felesleges válasz volt.
2014. okt. 17. 23:10
 5/26 Lyukas Fasírt válasza:
15%

Attól, hogy egy buliban lefekszik valakivel egy lány, még lehet, hogy nagyon aranyos és beleszeretnél simán... életed párját is kisztornózhatod így.

"nem fogok olyannak udvarolni aki masnak par perc utan szettette a labat-ez nem fer bele az elveimbe"

Ebben viszont teljesen igazad van...

2014. okt. 17. 23:11
 6/26 anonim ***** válasza:
17%
#6: te legalább annyira kulturált vagy mint én
2014. okt. 17. 23:12
 7/26 anonim ***** válasza:
58%
Nem volt egyéjszakás kalandom, viszont nekem meg azért nem kellenél, mert így vélekedsz. :)
2014. okt. 17. 23:12
 8/26 anonim ***** válasza:
0%

tényleg nem mindenki szokott magának válaszolni

2014. okt. 17. 23:13
 9/26 A kérdező kommentje:

Na itt a felháborodott nő.

Miert bantja ez a lelkecskedet?

2014. okt. 17. 23:13
 10/26 anonim ***** válasza:
62%

Nem bántja a lelkem, csak nem szeretem az ilyen vakon ítélkezős embereket, akik így beszélnek másokról, hogy "széttette a lábát", meg stb... Bezzeg egy egy pasi csinálja, azt természetesnek kell venni. :D Simán lehet, hogy az a lány el tudja különíteni a komoly kapcsolatot, és a kalandot, és ha benned több fantáziát lát, akkor azt szeretné, hogy az elején inkább egymás lelkének a megismeréséről szóljon a dolog, ne a szexről. Ez pedig teljesen jogos.

Nem azt mondom, hogy mindenki ilyen, akinek voltak más kalandjai, csak azt, hogy nem kellene ez alapján ítélkezni vakon, hanem meg kellene ismerni, és megkérdezni, hogy miért tette, hogy viszonyult a dologhoz...stb.

Mondom, nekem nem volt soha kalandom, így nem volt okom magamra venni. Egyszerűen soha nem tűrnék meg ilyen fiúcskákat magam mellett. :)

2014. okt. 17. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!