Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még mindig miért fájdalamas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig miért fájdalamas?

Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál, mert a párommal mikor együtt vagyok mindig fáj valami belül. A doki azt mondta, h. nincs semmi baj. Ennek lehet valami pszichés oka? Már 2 éve együtt vagyunk, eddig nem volt gond! 20/L
2010. jan. 24. 13:27
 1/5 anonim válasza:
a mindig fáj és az eddig nem volt gond kizárja egymást sztem...
2010. jan. 24. 13:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt most én sem értem tisztán, kicsit összevissza beszélsz :D
2010. jan. 24. 13:35
 3/5 A kérdező kommentje:
ez kb. egy hónapja kezdődött. Gondolom most már érted...
2010. jan. 24. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem beszélsz össze vissza. Sajnos mást nem tudok hozzáfűzni, mert férfi vagyok és nem nőgyógyász. De szerintem érdemes lenne mással is megnézetned Magad.
2010. jan. 28. 15:43
 5/5 anonim válasza:
én is így vagyok vele.. idáig nekem sem volt bajom aztán egyszer csak elkezdett fájni, amolyan égető és élvezhetetlenné teszi az egészet.. nekem is kb. 1 hónapja. A doki persze azt mondta minden rendben van... úgy oldjuk meg h a párom csak egy kicsit mozog bennem, és nem húzza ki teljesen. Mások meg azt mondták h az is lehet az oka, hogy mostanában ritkán csináljuk és ha megint sűrűbben kerül rá a sor, akkor el fog múlni. hát bízom benne hogy igazuk van ;)
2011. szept. 27. 09:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!