Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelnétek, ha hangfelvétellel vissza hallgatnátok ahogyan a párotokat k*rják? (Tovább lent! )
Sziasztok!
Hogyan fogadnátok azt, hogyha a párotokról olyan hangfelvétel lenne a "kezetekben", ami éppen mása b*ssza? Ill. ha haza jön elküldöd a pic*ába, aztán szakítasz vele, de amíg pakol addig megmutatod neki a hangfelvételt és még úgy is tagadja. Persze a hangfelvétel az igazi sajnos, mert Te magad csináltad meg úgy, hogy hozzád kerüljön?
hát ha végig tagad, de mégis egyértelmű akkor nem esek abba a hibába, hogy elgondolkodjak, vajon tévedek a hangot illetően...főleg, hogy az ő telefonjáról jött...+ elhidegült...mindent összerakva egyértelmű, hiába tagadja...felvenném az érzéketlen jéghideg oldalamat és nem érdekelne a sírása, hisz az már csak színjáték...
én szeretem a barátnőmet, de ha kiderülne róla, hogy megcsalt, főleg ilyen jelek vannak + bizonyíték van róla...hiába szeretem nem tűröm a hűtlenséget...az az egy szakító ok van nálam...ja és a jövőben kerülném a társaságát...
Attól függ mikor készült a hangfelvétel. Ha akkor dugták meg amikor már a párom volt akkor egyértelműen repülne, és jól ki is osztánam mekkora utolsó rib_anc.
Ha akkor készült amikor még nem voltam a párja, akkor nem lenne semmi, bár tény hogy baromi rossz lenne hallani ahogy mással van. 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!