Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti megnézitek a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti megnézitek a lányok lábát, ha szandál vagy papucs van rajtuk, mezítláb?

Figyelt kérdés

2014. okt. 16. 20:50
1 2 3
 21/23 Miike ***** válasza:
Vibescu: Az inkább a szemekre igaz.
2015. aug. 23. 10:07
 22/23 Miike ***** válasza:
100%

Vannak olyan szandálok is, melyek csillognak, jól néznek ki. Azokat nehéz nem észre venni, így bárki vethet rá egy pillantást.

Múltkor kint álltam egy üzlet előtt, már messziről(kb 150m) feltűnt egy lány, akinek valami érdekes van a lábán. Mikor közelebb ért, jobban szemügyre vettem, melyet a lány is észrevett. Elismerően bólintottam, és megdicsértem egy szóval: Szépek! A lány is elmosolyodott, és még meg is köszönte. És tovább haladt.

2015. aug. 23. 15:12
 23/23 anonim ***** válasza:
Igen, ami szép azt meg kell nézni. :)
2016. júl. 13. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!