Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti megnézitek a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti megnézitek a lányok lábát, ha szandál vagy papucs van rajtuk, mezítláb?

Figyelt kérdés

2014. okt. 16. 20:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
37%
Én csak akkor,ha mezítláb vászon cipőbe van,papucs szandál abba nem
2014. okt. 18. 08:56
 12/23 anonim ***** válasza:
74%
Persze, kivétel nélkül. Szinte ez az első, amit megnézek. ha megyek pl. a villamoson, és ott áll egy lány mezítláb, szandálban, sokszor le sem tudom venni róla a tekintetemet. Ha egy leányzó körme festett, és gyönyörűszép lábfeje van, divatos szandált, vagy sarut visel, CSAK AZT tudom nézni.
2014. okt. 21. 17:09
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Megnézem, sok problémám van belőle. Nem veszik észre (vagy nem szóltak még eddig), de nekem a lábak olyanok mint másoknak a mell. Na most képzeld el a férfit aki kilép az utcára és mindenhol hatalmas, fedetlen dudákat lát. Borzalmas az életem, mert otthon viszont senki sem vár szép lábakkal, de az utca tele van megérinthetetlen lábak tömegével. Mint a drogfüggő, akit egy áthatolhatatlan üvegfal választ el a drogtól. Látod, de ettől csak még jobban szenvedsz.
2014. okt. 21. 22:20
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
13-as: ismerem ezt az érzést. Pusztulat! Nyáron a bőség zavara, szinte nem is tudod, hová nézz. A legjobb megoldás, ha találsz egy olyan bnőt, akivel ezt meg lehet beszélni. Vagy coming out-olsz a partnerednek.
2014. okt. 22. 10:46
 15/23 anonim ***** válasza:
76%

Nem csak nézik, de nekem már vagy tíz srác meg is dicsérte:D jó mondjuk tény, hogy nagyon odafigyelek az ápoltságára, hiszen a barátom is szereti a lábakat, én pedig mident szereték megadni neki:)

18/L

2014. okt. 23. 10:58
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Én szeretem a lábakat. Nincs lábfétisem, de ha egy nőnek szép ápolt formás lába van az nagyon vonzó. Ezért ha egy ilyen lábú nőt látok akkor megnézem természetesen. 25F
2014. okt. 23. 11:21
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha szépek a lábak, nem érdekel miben van. :D
2014. okt. 24. 00:22
 18/23 anonim ***** válasza:
81%
én is megszoktam nézni, főleg ha csinos és szép lába van, de én örülök h ilyen bnőm van :)
2014. okt. 27. 09:35
 19/23 anonim ***** válasza:
86%
Mi az hogy! A lábfej a lélek tükre.
2014. dec. 6. 14:56
 20/23 Miike ***** válasza:
Vetek rá pillantást. Ugyanis információkkal szolgálhat. Főleg, hogy ki, mennyire igényes. Arról nem is beszélve, hogy Szerintem a lányoknak jobban áll a szandál, mint a magassarkú nyáron.
2015. aug. 22. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!