Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szórakozóhelyen (vagy máshol) ha egy srác odajön hozzátok és elkülditek, akkor az a kinézete miatt van? Miért nem adtok egy esélyt annak, hogy legalább megismerjétek?
én szórakozóhelyen nem is ismerkedek:S
de ha elküldeném akor azért mert
- van barátom
- nem tetszik
-a szövege béna
-bunkó
-nem ismerkedek szórakozóhelyen
- stb stb stb
nem csak a kinézete miatt lehet
most pl bárkit elküldenék,mert van barátom:)
de korábban is, mert nem azért megyek, hogy pasizzak, szórakozóhelyen nem lehet beszélgetni,mert nagyon hangos a zene, nem tetszik, amit mond, stb..
Legelsőre 70%ban a külső dönt, ha unszimpatikus akkor max egy szia bocsi mennem kell-el lerázom. Most itt a külsőn ne a fotomodell arcra-alkatra kell gondolni, hisz mindenkinek más jön be.
Persze ha van párom alapból elutasítom a közeledéseket. Általában szórakozó helyen az ismerkedik, aki egy egyéjszakás dugást akar (sajna nekem ez a tapasztalatom). Ha szimpi is a csávó és ez időközben kiderül akkor koptatás.
Sajna az ilyen nyomulós alakok miatt se járok nagyon ilyen helyekre, pedig szeretek bulizni.
00.36os 1et értek. általában az ottani pasik nyhén illuminált állapotban csak megakarnak húzni,egy jó kis numerát akarnak én pedig nem vagyok r.banc.és zavar is ha azt hiszik h van esélyük tehát vagy olyan beképzeltek,vagy annyira csajozósak és azt hiszi én is egy sima ügy leszek és 1kalap alá vesznek a többivel.Nah ilyenkor jó letörni az mber szarvát,valamint megmondani h nem kell mindenkit egy kalap alá venni,nem mindenkinek divat és menő ha a fél diszkó magárahúzza ismeretlenül.
TAPASZTALATBÓL írom,úgyhogy jöhet a lepontozás,akinek nem tetszik nyilván vagy ribi vagy csajozós macsó,magát minősíti nem engem,hiszen róluk irtam :)nemmintha a pontozás miatt járnék ide XD
2 kapcsolatom volt szórakozó helyről,hát egyiksem volt hűséges,2héten belül ugyan arról a szórakozó helyről még 2csajt felszedtek..
most nagyon jól elvagyok 3éve a párommal ai normális és nem jár csajozgatni bulikba és hűséges és n is hozzá :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!