Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szórakozóhelyen (vagy máshol) ha egy srác odajön hozzátok és elkülditek, akkor az a kinézete miatt van? Miért nem adtok egy esélyt annak, hogy legalább megismerjétek?
nálam azért lehet, mert:
-van valakim (valakit azért írok, mert biszex vagyok)
-nem tetszik külsőre a srác
-nem szimpatikus a szövege, amivel odaállít
-lerí róla, hogy intelligenciahiányos vagy nincs semmi közös bennünk
17L
1 kis segítség:
Legközelebb ha mész bulizni, célozd be haverral/haverokkal a legzsúfoltabb helyen a pultot és vegyél egy pezsgőt, meg kérj vagy 4 poharat. Ha arra szédeleg egy csaj megkérdezed, h van e kedve pezsgőzni. Indításnak nem rossz trükk, nekem mindig bejön. Persze utána tudni kell beszélgetni vele!
Azért mert nem fogok bulizóhelyen ismerkedni! Oda a zene és a tánc miatt megyek! Engem az okos, káros szenvedélyektől mentes (ne is piáljon), jól képzett (nem nyóc általános) fiúk érdekelnek! És azok nem a szórakozóhelyen vannak! Ott csak félig vagy már teljesen beb*szott bunkók vannak akik egy kis csajozást akarnak, én viszont nem vagyok olyan. Sajnálom ez a tapasztalatom. Nem is járok sokszor ilyen helyre...
18L
Szerintem is azért lehet,
-mert nem tetszel neki, vagy nem vagy szimpatikus,
-nem tetszik neki a dumád,
-van barátja
-vagy egyszerűen nincs kedve ismerkedni (nekem volt már oylan, kicsit beilyedtem, hogy mitől nem tudom, de nem akartam sablonszöveges beszélgetéshez:))
00:36 Végre van még egy lány aki így gondolkodik, mint én. :)
Szórakozóhelyen nem, egyrészt mert nem járok oda meg amúgy sem tudnánk beszélgetni. Pl egy parkban, buszon, vonton, szívesen elbeszélgetek bárkivel. Nem mindig a külsővel van a baj, a viselkedés, a beszéd, mozgás, sokkal többet számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!