Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy srác de félénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác de félénk vagyok mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nemrég úgy volt h összejövünk de megijedtem amikor taliztunk valahol. És megmondtam neki h nem tetszik de most megint. Nem tudom mit tegyek segítsetek!!!
2010. jan. 23. 21:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
pszichológus.
2010. jan. 23. 21:41
 2/21 anonim ***** válasza:
tetszik, és aztmondtad neki h nem tetszik?:o hány éves vagy??
2010. jan. 23. 21:41
 3/21 anonim ***** válasza:
Szórakozz anyáddal, szerinted az a szerencsétlen most min megy át. Döntsd el mit akarsz, mert ettől szemetebb dolog nem nagyon van. Aztán állj elé és mondd el neki!
2010. jan. 23. 21:43
 4/21 anonim ***** válasza:

tényleg hány éves vagy? az fontos lenne

ha 12 akkor nem kell tanács csak nőnöd kell

de ha több akkor valami más problémád lehet aminek utána kell járni

2010. jan. 23. 21:44
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Sz*pj le egy lovat.
2010. jan. 23. 21:52
 6/21 A kérdező kommentje:
Utána meg megbaszatom veled a lovat. Basszus szerintetek miért kérdeztem h mit csináljak? Mert bűntudatom van. Nem tudok normálisan elaludni mert folyton fáj h megbántottam. Nem azért kérdezek h azt kapjam válaszul h Sz***ak lovat. 14 vagyok egyébként. És örülnék ha nem ilyen válaszokat kapnék mert veled sz****om le.
2010. jan. 23. 22:08
 7/21 anonim ***** válasza:
Ó, cseszed. Ez a legrosszabb érzés, amit kiválthatsz benne... Hány éves a fiú? Keresett azóta?
2010. jan. 23. 22:20
 8/21 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de itt igazából mi a kérdés? Eldöntöd, hogy kell-e neked, vagy sem, és ezt közlöd vele, egyenesen, szemtől szembe. Ennyire egyszerű, aztán lesz ami lesz.

Mondjuk, arra semmiféle garancia nincs, hogy komolyan fog venni azok után amit csináltál....

2010. jan. 23. 22:22
 9/21 anonim válasza:
szerintem csak beszélgetned és ismerkedned kéne vele , lehet én vagyok a maradi de nálam az a szokás hogy a fiú kezdeményez nem a lány. szerintem nem a te dolgod hogy rákédezz a dologra neked csak várnod kell . Nem akarok himsoviniszta lenni de ez a lányok dolga :) 15/f
2010. jan. 23. 22:26
 10/21 A kérdező kommentje:
Igen szeretem. De félek.:(
2010. jan. 23. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!