Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki-e ha egy 12 éves fiú nem csókolózott? (iCarly-ból vettem csak ott Freddie 14-15 éves volt:D)
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 20:58
11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm,ja az a hülye elmehet innen aki mondta h éjn már dugtam is 10 évesen:D
2010. jan. 24. 08:35
12/19 anonim válasza:
én 13 évesen csókolóztam először :) de az sem gáz ha később jön össze.
13/19 anonim válasza:
a lényeg csak annyi h. a megfelelő csajjal csináld :)
(az előző én vagyok)
14/19 anonim válasza:
én mindjárt 14 leszek és járni sem jártam egy fiúval sem,ez is gáz? :D
15/19 anonim válasza:
Semmi sincs korhoz kötve! A sulink egyik nagymenője 14 évesen csókolózott először és aranyosnak tartják. Sőt volt egy srác akivel 15 éves koromban csókolóztam és ő már régen elmúlt 18 és neki az volt az első (jó mondjuk ez már kicsit ciki)...
16/19 anonim válasza:
Azt a részt én is láttam! :D
Amúgy én is 12 éves vagyok, és én sem csókolóztam még.
Szerintem nem ciki! :)
12/L
17/19 anonim válasza:
csókoloztam 3 szor is! de nem ciki ha 12 évesen nem... miért lenne?Még kell azé az idő!
12/F
18/19 anonim válasza:
Az a kedvenc részem :) amúgy még én sem csókolóztam 12/L
19/19 anonim válasza:
2010-07-19 21:31 vagyok. Na, azóta betöltöttem a 13-at és még mindig nem smároltam. És még most sem érzem gáznak magam!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!