Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igazat mondanátok el vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igazat mondanátok el vagy mindig kitalálnátok valamit?

Figyelt kérdés

Már nagyon sok fiút küldtem el mindig valami hazugságra hivatkozva pl.: más tetszik,barátom van stb.Az igazság az hogy én a lányokat szeretem.Ti mit tennétek,mondanátok ezekben a szituációkban az igazat vagy egy hazugságot?!

18/L

2014. okt. 13. 21:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Csak itt pont az a helyzet, hogy az igazságot fogják hazugságnak hinni egy csomóan.
2014. okt. 13. 23:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Leszbikus lány vagyok és személyfüggő, hogy mit mondok. Ha látom, hogy normális a pasi, akkor megmondom az igazat, ha nem, akkor meg megmutatom a bal kezemen a gyűrűm és kész. :)
2014. okt. 14. 15:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem érzem szükségét a magyarázkodásnak. Fogadja el a szimpla "nem akarok semmit"-et.
2014. okt. 14. 17:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. okt. 14. 21:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Én sem mondanám meg mert 10 ből 9 hetero homofób és miértelme lenne a dolognak?Plusz rosszindulat lenne belőle visszaélés megtudná a fél környék...ebben az országban nem érdemes ilyen dolgokban könnyelműnek lenni.Persze nehéz így az élet nem vitás.Velem is sűrűn előfordul ilyesmi hogy pasik megkörnyékeznek.Egyszer sem bántam meg hogy nem az igazat mondtam nem sült volna el jól.
2014. okt. 17. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!