Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blade Bone kérdése:
Nem tudom igazat mondd e a barátnőm, szerintetek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy otthon náluk nem szokott netezni, mert nappal mindig nálam van, meg a szülei eleve meg is tiltották neki, de mostanság már megenyhültek felé és kapott új gépet is meg minden. Na most én azt nem értem, hogy ő azt mondja, hogy így se használja a netet otthon, de én mégis azt látom, hogy bevan jelentkezve, :0 rákérdeztem és azt mondta ő nem használt facebookot. Akkor ma megváltoztattuk a jelszavát, mert hátha valaki más lépett be helyette, de most megint azt látom, hogy fent van chaten, pedig ő ilyenkor már aludni szokott. De igazából nem tudom most mi ez, mert ha mégis ő az, mért nem ír rám vagy valami? Amúgy tudom az ő jelszavát is mert nem titkolózunk egymás előtt, de most az is eszembe jutott, hogy lehet skype-ot használ ilyenkor? van annak valami nyoma ilyenkor az üzenetekben, vagy látszik ez?2014. szept. 2. 22:38
1/10 anonim válasza:
Nem lwhet, hogy bevugolt? Esetleg telefonon messengerből van fent?
5/10 anonim válasza:
Ha a telefonján van fesz és nem lép ki belőle akkor az miatt is láthatod hogy be van lépve!
6/10 anonim válasza:
akkor miért nem lépsz át és nézed meg kivel beszélget v. mit csinál? olyan létezik, hogy telefonon a messengerből ha nem lépsz ki vagy nem tiltod az adatforgalmat akkor kijelez a chatben
7/10 A kérdező kommentje:
Telóról tuti nincs fent, mert nem olyan a telefonja. Amúgy én nem tudok skypeolni, azt se tudom mi az. :D De komolyan mondjatok már valamit. Látszik az valahol, ha valaki hívja skypeon vagy mittudomén? :/
2014. szept. 2. 22:44
8/10 A kérdező kommentje:
Amúgy azért kérdezem, hogy látszik e, mert ha belélepek az övébe, az üzeneteknél semmit nem látni. :/ Szóval én nem tudom. Meg am nekem is van messengerem, de az rendesen mutatja mikor lép le meg minden.
2014. szept. 2. 22:47
9/10 anonim válasza:
Jezusom...nekem.ez kicsit sok lenne. Nem normalis,h mindenhol ellenorzod. Lehet pont ezert titkolozik. Most miert ne mehetne fel netre anelkul,h feltetlen irjon neked?
Amugy fogalmam sincs higy hazudik e. Te ismered, tudnod kene.
10/10 A kérdező kommentje:
Jó tudom ez gáz kicsit, de akkor is furcsa, hogy nem válaszol a barátjának az üzenetére ha fent van facen mégis. De ha ennyire titkolózni szeretne, csinálhatna másik facebookot és akkor nem tudnék semmiről. Ezért furcsálom a dolgokat. Na mindegy, azért köszönöm hogy írtatok.
2014. szept. 2. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!