Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek terhes, ha megjött 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes, ha megjött 3 nappal korábban, és most az első 2 napon este mikor aludtam sok jött, de utána nem? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Én vagyok az lány aki egy fiút kielégített. Aztán a srác benyúlt a bugyimba, de nem ujjazott meg, max simogatta a hüvelybejáratom, és félek hogy ottmaradt az ondó az ujján. Nagyon izgultam, de megjött, 3 nappal korábban mint amikor meg kellett volna. Este sok vér jött, ma dél körül is, de most szinte semmi. Jah és nem barna, hanem vér. Még lehetséges hogy terhes vagyok? Nagyon félek még mindig :(((( néha sírógörcs jön rám.. Tesztet nem vettem. Mennyek el nőgyógyászhoz hétfőn? Ő egyből megtudja állapítani? Jah, és kb 13-14 napja történt meg ez a simogatás... Előre is kösz a válaszokat!
2010. jan. 23. 19:25
1 2
 11/12 anonim válasza:

bocsi, elírtam:még biztos helyett:

még nem biztos

2010. jan. 24. 14:01
 12/12 A kérdező kommentje:
köszi! ha holnap elmegyek nőgyógyászhoz akkor ő megtudja állapítani?
2010. jan. 24. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!