Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes, ha megjött 3 nappal korábban, és most az első 2 napon este mikor aludtam sok jött, de utána nem? Bővebben lent
Megjött, vagyis nem vagy terhes. Ha nem jön meg, akkor vagy az. Nem voltál felvilágosításon?
Off: Mit keresett a g*ci a srác ujján és miért kente volna oda?
köszi az eddigi válaszokat, de még írjatok kérlek! :((
a 2. válaszolónak: .. sosem lehet tudni. de én is benyúltam a bugyimba, de én sem ujjaztam meg magam, csak rátettem a fiú kezére a kezem, meg a csiklómat izgattuk.
de azt olvastam, hogy attól hogy megjött még lehetek terhes, főleg úgy, hogy alig jött meg :(((((( állatira izgulok :(
az első 3 hónapban minden gond nélkül megjöhet anélkül h tudnád h terhes vagy...én ismerek olyat aki az első 5 hónapban rendesen menstruált és csak utána maradt ki az első,és akkor tudta meg h már 6 hónapos terhes..
pl.:ha sokat görcsölsz menstruáció alatt és most nem akkor van rá esély,mert a peteérés tünete a hasi görcs,persze nem mindenkinél...
én azt tanácsolom h menj el nőgyógyászhoz és kérd meg h írjon fel vmi fogamzásgátlót...
Hello!
Ha a gumi eleje nem volt lukas,es azon nem volt sperma(gondolom megnezted)akkor szerintem no para!Es ha a gumi kilogott beloled,igy csak tenyleg kivulrol tudott radfolyni valamennyi szerintem.
Nem hinnem,hogy terhes lettel,szerintem nyugodt lehetsz
kedves utolsó válaszoló!
nem szeretkeztünk.. csak amit leírtam! én kielégítettem, ő csak simogatott
ne izgulj ennyire, mert lehet ezért kusza a menszeszed. Nem hinném, hogy ennyitől teherbe esnél, de ha nagyon félsz, hát irány egy gyógyszertár vagy egy rossmann vagy hasonló- Tesco, Müller, stb. és vegyél egy tesztet, reggel csináld meg az első vizelettel és akkor meglátod.
Ha a teszt negatív, de a vérzésed továbbra is kusza, erősen vérzel, akkor keress fel egy nőgyógyászt- Tinédzser ambulancia- tudod a tinédzserek menstruációja még biztos, hogy szabályos, ami a hormonháztartás változásával rendeződik majd.
Vegyél egy tesztet és próbálj megnyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!