Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek terhes, ha megjött 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes, ha megjött 3 nappal korábban, és most az első 2 napon este mikor aludtam sok jött, de utána nem? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Én vagyok az lány aki egy fiút kielégített. Aztán a srác benyúlt a bugyimba, de nem ujjazott meg, max simogatta a hüvelybejáratom, és félek hogy ottmaradt az ondó az ujján. Nagyon izgultam, de megjött, 3 nappal korábban mint amikor meg kellett volna. Este sok vér jött, ma dél körül is, de most szinte semmi. Jah és nem barna, hanem vér. Még lehetséges hogy terhes vagyok? Nagyon félek még mindig :(((( néha sírógörcs jön rám.. Tesztet nem vettem. Mennyek el nőgyógyászhoz hétfőn? Ő egyből megtudja állapítani? Jah, és kb 13-14 napja történt meg ez a simogatás... Előre is kösz a válaszokat!
2010. jan. 23. 19:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nyugodj meg!!! nem vagy terhes
2010. jan. 23. 19:37
 2/12 anonim ***** válasza:

Megjött, vagyis nem vagy terhes. Ha nem jön meg, akkor vagy az. Nem voltál felvilágosításon?

Off: Mit keresett a g*ci a srác ujján és miért kente volna oda?

2010. jan. 23. 19:37
 3/12 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat, de még írjatok kérlek! :((

a 2. válaszolónak: .. sosem lehet tudni. de én is benyúltam a bugyimba, de én sem ujjaztam meg magam, csak rátettem a fiú kezére a kezem, meg a csiklómat izgattuk.

de azt olvastam, hogy attól hogy megjött még lehetek terhes, főleg úgy, hogy alig jött meg :(((((( állatira izgulok :(

2010. jan. 23. 19:39
 4/12 anonim ***** válasza:
és ondós volt a keze???? vagy a tiéd????
2010. jan. 23. 19:40
 5/12 A kérdező kommentje:
ez a kérdés. de srác azt mondta, hogy az ő kezén nem volt, az én kezemen meg lehet hogy volt egy nagyon kicsi, ami elvileg ugye levegőn hamar elhal, de nem ujjaztam meg magam. jah, és még szűz vagyok, tampont sem használtam még, és ujjazni sem ujjaztam magam...
2010. jan. 23. 19:43
 6/12 anonim ***** válasza:

az első 3 hónapban minden gond nélkül megjöhet anélkül h tudnád h terhes vagy...én ismerek olyat aki az első 5 hónapban rendesen menstruált és csak utána maradt ki az első,és akkor tudta meg h már 6 hónapos terhes..

pl.:ha sokat görcsölsz menstruáció alatt és most nem akkor van rá esély,mert a peteérés tünete a hasi görcs,persze nem mindenkinél...

én azt tanácsolom h menj el nőgyógyászhoz és kérd meg h írjon fel vmi fogamzásgátlót...

2010. jan. 23. 19:47
 7/12 A kérdező kommentje:
de kb mennyi esélye van terhességnek, ha max a hüvelybejáratomat érted ondó?
2010. jan. 23. 19:48
 8/12 anonim válasza:

Hello!

Ha a gumi eleje nem volt lukas,es azon nem volt sperma(gondolom megnezted)akkor szerintem no para!Es ha a gumi kilogott beloled,igy csak tenyleg kivulrol tudott radfolyni valamennyi szerintem.

Nem hinnem,hogy terhes lettel,szerintem nyugodt lehetsz

2010. jan. 23. 21:34
 9/12 A kérdező kommentje:

kedves utolsó válaszoló!

nem szeretkeztünk.. csak amit leírtam! én kielégítettem, ő csak simogatott

2010. jan. 24. 08:37
 10/12 anonim válasza:

ne izgulj ennyire, mert lehet ezért kusza a menszeszed. Nem hinném, hogy ennyitől teherbe esnél, de ha nagyon félsz, hát irány egy gyógyszertár vagy egy rossmann vagy hasonló- Tesco, Müller, stb. és vegyél egy tesztet, reggel csináld meg az első vizelettel és akkor meglátod.

Ha a teszt negatív, de a vérzésed továbbra is kusza, erősen vérzel, akkor keress fel egy nőgyógyászt- Tinédzser ambulancia- tudod a tinédzserek menstruációja még biztos, hogy szabályos, ami a hormonháztartás változásával rendeződik majd.

Vegyél egy tesztet és próbálj megnyugodni.

2010. jan. 24. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!