Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte válaszokra várok tőletek! Így összességében milyen az alakom? Min változtassak szerintetek? Próbáljak meg hízni, vagy így is lehetek vonzó?
Sajnos vagy nem sajnos, ilyen alkattal áldott meg az ég, apukámtól örököltem.175 cm és 58 kg vagyok, ami viszonylag szerintem kevés. A magasságom miatt az összkép szerintem túl vékony,és hiába eszem sokat,ilyen vagyok...
Nyáron elég sok fizikai munkát végeztem,kicsit izmosabb lett a karom és a lábam,emellett sportolok, sokat biciklizek és korizok.Konditerembe menni sajna nincs lehetőségem,viszont ha nagyon gáz a helyzet,akkor rá veszem magam és itthon keményebben fogok hajtani,hogy jobb legyen.
Ebben kérem a segítségeteket,kíváncsi vagyok mások,kívülállók milyennek látnak.A mellemmel sajna nincs mit kezdenem,az ilyen picike:/ Nemrég lett barátom is,de folyton görcsölök,mi van ha meglát majd meztelenül és így nem leszek vonzó...mert tudom,hogy a 'van mit rajta fogni'csajok sokkal kívánatosabbak...
17l
"görcsölök,mi van ha meglát majd meztelenül és így nem leszek vonzó"
Ja, és ezzel a mondattal is. Tudod, hogy én mit meg nem adnék, ha ilyen géneket örököltem volna?
Érdekes, én a van rajta mit fogni kategóriába tartozom, és soha életemben nem kaptam pozitív visszajelzést az ellenkező nemtől. A barátnőim vigasztalása nem számít bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!