Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit változtassak meg a külsőmön? Lányok és
akár fiúk válaszát is várom!
Figyelt kérdés
Nem kérek oltogatást,beszólásokat, sem pontozást csak az őszinte véleményetekre vagyok kíváncsi! És hogy min kellene esetleg változtatnom!
Talán egy kicsit szálkásabban jobb lenne de nem olyan lényeges mert szerintem így se vagy rossz;) :)
2014. szept. 8. 15:16
4/17 anonim válasza:
Őszintén ? Kb mindent ! Túl kisfiús vagy így . Kezdj el edzeni , vágasd más fazonúra a hajad . Az öltözködés .. Azon is változtatnia kell , gyökeresen. Nos lehet fiúk körében menő , de szerintem a csajoknak nem jön be .
2014. szept. 8. 15:21
5/17 anonim válasza:
szerintem se rossz, elso kepen a farmerod fazonja nekem elonytelennek tunt rajtad, meg a frizurad lehet jobb lenne rovidebbre, a formaja jo csak rovid valtozatban. kicsi szalkasitas, kicsit ertelmesebb nezes, es jo.
2014. szept. 8. 15:22
6/17 A kérdező kommentje:
"Őszintén ? Kb mindent ! Túl kisfiús vagy így . Kezdj el edzeni , vágasd más fazonúra a hajad . Az öltözködés .. Azon is változtatnia kell , gyökeresen. Nos lehet fiúk körében menő , de szerintem a csajoknak nem jön be ."
Értem el fogadom én a válaszod!
Edzeni még azért nem edzem mert éppen adtam le pár kilót :) És még körülbelül 2-3-at le kellene adnom és utána már lehet formásítani! :)
A hajamról még annyit hogy nekem ez tetszik! Tudom tudom... akkor minek kérdeztem hogy mit változtassak... :) De hát nem akarok ecset fejet :) Az nem áll jól Más fazon kilővve a kis haj nem áll jól nagy a fejem :) De így is nagy haha :) De igaz már most egy kicsit megnőtt lassan le kell vágatni de köszönöm a vállaszod! :)
2014. szept. 8. 15:27
7/17 anonim válasza:
az arcoddal nincsen probléma majd még idővel ahogy nagyobb leszel jóképű kis faszi leszel :D még szerintem nyúlni is fogsz csak arra figyelj hogy tartsad a súllyod ..nem mondom hogy feltétlenül gyúrd ki magad mert nincsen arra szükség vann akinek ennélkül is tetszennél persze ártani nem ártasz vele senkinek .. :D de még nagyon gyerekes az arcod ..ahogy nősz majd ez megváltozik ..én is későn érő tipus vagyok ..L
2014. szept. 8. 15:36
8/17 anonim válasza:
Szerintem szerezz be egy nagyakmerevítőt, mert eléggé furcsán áll a fejed.
2014. szept. 8. 15:52
9/17 A kérdező kommentje:
Nyugi nem kell nyakmerevítő :) Csak néztem hogy milyen lesz a kép :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!