Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet így hinni benne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet így hinni benne, hogy egyszer majd nekem is lesz párom?

Figyelt kérdés
Akikkel kapcsolatban úgy éreztem, hogy el tudnék képzelni valamit, azok soha nem adtak esélyt, akik pedig közeledtek felém, azokban nem láttam semmit, amiért érdemes lett volna megpróbálni, becsapni pedig nem akartam őket. Lassan 23 évesen ott tartok, hogy már csak arra van esélyem, hogy vénlány maradjak. Hiába dolgozok az alakomon, hiába öltözök csinosan, hiába vagyok barátságos és közvetlen mindenkivel, hiába töltöm a napjaim nagy részét emberek között, még csak nem is közeledik hozzám senki. Hogy lehet így hinni benne, hogy lesz olyan, mikor nem leszek egyedül? Mert már a remény nagyjából meg is halt bennem és nem tudom hogy vagy mire építve lehetne feltámasztani...
2014. okt. 12. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
26 vagyok fiú és én is elvagyok keseredve!
2014. okt. 12. 21:48
 2/8 Tamás06 ***** válasza:

ne add fell

nekem sincs párom még se gondolkozok ilyenen h sose lesz

22/f

2014. okt. 12. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Gondolom lány vagy és nem mersz senkivel kezdeményezni aki tetszik. Pedig ha valaki akar valamit akkor tesz érte.
2014. okt. 12. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy lesz valakid, lányként egyszerűbb dolgod van, mint a másik nemnek. Ne add fel!
2014. okt. 12. 21:50
 5/8 Mr. Truth ***** válasza:
100%

Lehet hogy közeledne de tudja hogy esélytelen. Lehet hogy csinosnak tart és nem mer lépni, vagy már megszokta a környezeted hogy távolságtartó voltál. Bármi lehet. Amikro az ember változin akar szitne sosem sikerül mert egyik tulajdonságra annyira ráfeszül hogy a többivel nem törödik és a végeredmény nem mindig jó.

Próbálj ismerkedni van egy csomo értelmes srác a világon, szelektálj, legyen egy mércéd és ne toporogj hanem támadd le azt aki kell neked... ugyis mindig a nők győznek mert náluk van az összes punci :)

2014. okt. 12. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Sokan maradunk emiatt egyedül, mert félünk. De miért is félünk? ert okan bunkók vagy sértőek, kihasználnak vagy (nők esetében) csak jól "megdugnak" aztán csá, vagy csak attól hogy mi lesz ha félresikerül minden és jöhetnek a kínok. (Mint érzékeny lelkű ember én ezt nagyon átérzem)
2014. okt. 12. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Én azt tudom tanácsolni, hogy nézz körül a környezetedben, ha észreveszed hogy valaki sűrűn pillantgat feléd, mosolyogj rá, bátorítsd ezzel és utána vagy odamegy vagy nem. Tudom kezdeményezni nem könnyű, én se vagyok olyan aki fogja magát és odamegy egy sráchoz csak úgy, viszont előfordult már velem olyan, hogy egy srác felém nézett én meg pont jókedvű voltam nevettem és véletlen pont akkor néztem rá. Ő ezt jelnek vette és oda is jött, majd beszélgettünk. :)

20/L

2014. okt. 12. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Mára már a komoly, élethosszig tartó kapcsolatok ideje lejárt. Egyszerűen nem éri meg, az embereknek-lehetőségeikhez mérten-millió válogatási lehetőségük akad, nem fognak lehorgonyozni egyvalaki mellett.

Ha van pénzed, vagy jó dumád, vagy jól nézel ki, vagy mindhárom, akkor annyi nőd lehet, amennyit nem szégyellsz.

Nagy emancipációval a nők is teljesen szabadok, akkor kaphatnak pasit, amikor csak akarnak. Én nem akarlak elkeseríteni kérdező, de szerintem jobb ha elfogadod, hogy ha normálisan működő, élethosszig tartó kapcsolatot szeretnél, akkor lehet előbb ötöslottózni kéne, mert azt előbb fogod megnyerni. A társadalmunk egyre jobban széthullik, amit manapság tapasztalunk az még csak a jéghegy alja. Én szeretnék egy igazi társat de esélytelen. Ha próbálkoztam, ki voltam használva, hülyének voltam nézve, vagy pedig a nő olyan egoista volt, hogy annak nem is kellene társ. És ezek nem diszkóribik voltak, hanem a "rendesebbek".

Gyereket vállalni ebbe a világba, ebbe a társadalomba, ebbe az országba nem ajánlom! Kicseszel szerencsétlennel!

Házasodni egy férfinek felér az élete feladásával és a nő kénye-kedve szerinti rabigába hajtással, a jelenlegi törvények erre még rá is kontráznak egy esetleges válásnál.

Nem vagyok optimista a jövőt illetően, és szerintem ezt az emancipunci világtrendet pont hogy a nők fogják jobban megsínyleni, sajnos az a kevés rendes lány is, aki maradt még valahol eldugva. 24/F

2014. okt. 12. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!