Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha nem érdekel hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha nem érdekel hogy valakinek összetörtem a szívét?

Figyelt kérdés

(Volt barátomról van szó)

Rossz érzés hogy megbántottam, de különösebben nem érdekel... ugyanúgy elvagyok ahogy eddig, miközben ő kitudja hogy szenved...lehet azért lehet ez mert nem szeretem?

2014. okt. 12. 19:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Normális, csak akkor ne visíts amikor az fogja veled ezt tenni aki neked iszonyatosan nagyon kell.

Mert fogja, csak idő kérdése.

2014. okt. 12. 19:41
 12/17 anonim ***** válasza:
10-es ebben nem volt lényeg csak okoskodás.
2014. okt. 12. 19:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Akarcsak a 9esben vagy 12esben sem volt értelmes, épitő jellegű hozzászólás.. Remélem azért tudod, hogy ezzel magadnak is beszóltál...
2014. okt. 12. 20:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy abba mi az átb.szás hogy megmondtam neki, hogy nem vagyok belé szerelmes? !
2014. okt. 12. 20:18
 15/17 LeftBehind ***** válasza:
Majd megtudod, ha egyszer a te szerelmedet nem fogják viszonozni.
2014. okt. 12. 20:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Normálisnak nem mondanám, de meg lehet érteni - van aki ilyen. Bár aki ilyen az vagy ne kezdjen semmilyen komolyabb kapcsolatban, csupán olyanba ahol előre tisztázva van hogy az egész csupán játék és sose élje bele magát egy percre sem. Egy érzékenyebb lelkű embenek egy ilyen színjáték, nagyon hosszú, akár végleges sérülést okozhat. (Nem is beszélve arról, hogy elég megalázó az ilyen egyoldalú kapcsolat)
2014. okt. 12. 20:50
 17/17 anonim ***** válasza:
13-as nem a beszólás nálam a lényeg,ha nálad az egészségedre.
2014. okt. 12. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!