Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS mit csináljak? összetörtem.
Ebben az évben összebarátkoztam egy lánnyal aki a suli legmenőbb fiújának a legjobb barátnője.Már 9.óta tetszik a fiú de nem tudom hogyan mondjam el neki..a lány akivel összebarátkoztam nagyon kedves és mondta h majd beszél vele(szeptember óta igérgeti.)megkértem h most már tényleg kérdezze meg tőle h tetszem e neki..mondta h megkérdezi és hívjam fel ma délután mert akkor már otthon lesz.hívtam és mondta h ha akarom elmegyünk 3an moziba hétvégén teljesen megörültem és egyszer csak hallottam h 'hagyjukmá' megismertem a fiú hangját és kérdeztem h ott van e a fiú..mondta h nem dehogy.túltettem magam rajta,este elmentem sétálni direkt a fiú háza felé mentem hátha összefutok vele,de nem csak vele futottam össze hanem a barátnőmmel is.megálltam a sarkon és hallgatóztam,néztem mit csinálnak éppen csókolóztak és mondta a barátnőm h nagyon jól érezte magát és h majd holnap találkoznak stb...mit csináljak? nagyon megbíztam ebben a lányban és most átvert.mindig azt mondta h csak barátok..sokat vannak együtt minden suli után elmennek valahová vagy egymásnál vannak..(néha kettesben valamikor a többi menő fiúval/lánnyal)
16/L
Hétvégi terv:
Bezárkózol a szobádba több tábla csokival és 20 db kakaós csigával és 30 liter kakaóval, lehúzod a redőnyt elkezded nézni az Így jártam anyátokkalt/Skinst/Jó barátokat/Misfitst, megnézel mindennap 1 egész évadot, fürödj órákig, közben játssz az állatkáiddal.
Én mindenképp rákérdeznék azért a lánynál, hogy mi volt ez és ami még fontosabb miért csinálta ezt? Akármi is a válasz, nem bocsájtanék meg, hisz a bizalom oda, nekem mégis a "barátság lezárásához" kéne ez az információ.
Sajnos fejtsd el mind a kettőjüket, a srácnak biztos a "barátnőd" jön be, ne hozd magad megalázó helyzetbe egyikőjük előtt sem.
A barátnőd egy hazudós liba...
Most az lenne a jó ha elmondanád a barátnődnek, hogy tudod, hogy együtt vannak. Majd utána az lenne a legjobb ha nekik nem mutatnád, hogy milyen rossz... =/
Tudom, hogy nagyon borzalmas, de ezen már nem tudsz változtatni.
Nézz ki magadnak egy másik fiút és próbálj felejteni. :) Fiatal vagy még sikerülni fog. :)
19/L
Nem akarsz Te ebbe belebonyolódni, hidd el..:)
Nem éri meg.. hadd legyenek el ketten. Egészségükre.;)
Találsz jobbat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!